Hautamuistomerkki

Hautamuistomerkki

Hautamuistomerkki kunnioittaa vainajan muistoa.

Hautaoikeuden haltija vastaa hautamuistomerkistä ja sen turvallisuudesta. Hautamuistomerkki kunnioittaa vainajan muistoa ja on sopusoinnussa hautausmaan yleisilmeen kanssa.

Muistomerkin voi tilata kiviliikkeistä tai kiviveistämöltä, jotka toimittavat meille hautamuistomerkkisuunnitelman. Uudesta muistomerkistä on aina laadittava suunnitelma, jonka seurakunnan puutarhuri tai haudankaivaja hyväksyy ennen muistomerkin valmistamista.

Seurakunta ja muistomerkkejä myyvät ja valmistavat yritykset tekevät hautakivien oikaisutöitä tilauksesta.

Hautakiven mitat

Siilinjärven hautausmailla arkku- ja uurnapaikan muistomerkin (eli aluskiven ja hautakiven) leveys saa olla enintään 80 cm. Hautakiven korkeudella ei ole rajoituksia. Yli 60 cm korkea hautakivi tulee tapittaa. Tapin tulee olla upotettu kantakiveen ja muistomerkkiin 10 cm:n syvyydeltä.

Nimilaatta Rauhanpuiston muistolehdon muistomerkkiin

Näillä ohjeilla voi tilata laatan Rauhanpuiston muistolehdon muistomerkkiin mainitulta toimittajalta tai muualta.

Mitat: leveys 130 mm, korkeus 70 mm, paksuus 4 mm
Laatu: materiaali messinki, väri musta, pintakäsittely tumma patina ja kestolakka
Tekstityyppi: antikva

Laattatilaukset:
Kivi Garantia, Vehkasuontie 290, 71800 Siilinjärvi
**@**, 040 5949 398 Aimo Hoffrén, www.kivigarantia.fi

Hinta 150 euroa sisältää yhden henkilön tiedot kaiverrettuna laattaan ja asennuksen. Laatat asennetaan kesäaikana.

Lisätietoja saa hautausmaan toimistosta.