Liity kirkkoon

Kirkkoon voi liittyä verkossa

Liity kirkkoon evl.fi-palvelussa.

Kirkkoon voi liittyä verkossa. Kirkkoon liittyessäsi liityt paikalliseen seurakuntaan.

Liity kirkkoon täyttämällä verkkolomake Suomen evankelisluterilaisen kirkon verkkopalvelussa. Sillä antamasi henkilötiedot välittyvät kotiseurakuntaasi parin arkipäivän sisällä.

Saatuamme Siilinjärven seurakuntaan liittyvän henkilön tiedot, vahvistamme uuden jäsenyyden ja olemme jäseneen yhteydessä.

Kirkkoon liittyminen on mahdollista myös postitse lähetettävällä lomakkeella sekä henkilökohtaisella käynnillä kirkkoherranvirastossa.

Kaste, rippikoulu ja konfirmaatio ovat oleellinen osa kirkkoon kuulumista. Voit lähettää kirkkoon liittymislomakkeen, vaikka sinua ei olisi kastettu tai konfirmoitu. Jos haluat liittyä kirkkoon aikuisena etkä ole käynyt rippikouula, ota yhteyttä pappeihimme ja sovi yksityisrippikoulun käymisestä.

Hyvä tietää kirkkoon liittymisestä