Perhetyön toimisto muuttaa

Perhetyön toimisto muuttaa

Diakonisen perhetyöntekijän toimisto muuttaa kirkonkylältä Vuorelan kirkolle huhtikuusta alkaen.

Diakonisen perhetyön toimistossa voit 1.4.2018 alkaen asioida  osoitteessa Rissalantie 2 (70910 Vuorela).

Diakoninen perhetyöntekijä auttaa sinua ja perhettäsi jaksamaan arjen paineissa. Voit varata keskusteluajan numerosta 044 7284 646 tai sähköpostiosoitteesta **@**. Diakonisen perhetyöntekijän tavoitat puhelimitse parhaiten torstaisin klo 9-11, muina aikoina jätä yhteydenottopyyntö.

Väsymys, uupumus, masentuneisuus ja nukkumisvaikeudet ovat yleisin syy ottaa yhteyttä perhetyöntekijään. Joskus saatat kaivata keskustelua elämän kriisien aikana: uupuneena, erossa, lasten huoltajuusasioissa, työttömyyden, sairauden, alkoholismin, väkivallan tai uskottomuuden kysymyksissä. Usein keskustelu auttaa jo ennen kriisin muodostumista.

Pariskunnat voivat varata myös yhteisen keskusteluajan.

Keskustelemaan voit tulla ilman lähetettä, apu on luottamuksellista ja maksutonta. Palvelu on kaikille avointa riippumatta seurakunnan jäsenyydestä.

26.3.2018