Raamattuopetusta ja julistusta

Raamattupiirit

Juurrutaan uskoon avonaisen Raamatun äärellä!

Kristitty juurtuu uskoonsa Raamattuun perehtymällä.

Mitä jos tulisit yhdessä keskustellen ja rukoillen hankkimaan elämän evästä Pyhästä Kirjasta?

Raamattua ja rukousta Siilinjärvellä ja Vuorelassa

Ravintoa Raamatusta -raamattupiiri kokoontuu Siilinjärven seurakuntatalolla torstaisin klo 18 kerran kuussa. Katso tarkat ajat tapahtumakalenterista. Kysy lisää pappi Matti Hoffrénilta.

Vuorelan kirkon raamattu- ja rukouspiirssä on tilaa hiljentyä ja etsiä kestävää pohjaa elämälle Pyhästä Kirjasta yhdessä toisten kanssa keskustellen ja rukoillen. Ryhmä kokoontuu Vuorelan kirkolla. Katso tarkat ajat tapahtumakalenterista. Ryhmää ohjaa pastori Unto Niskanen.

Uutta keväällä 2018!
Rukouspiiri
Siilinjärven seurakuntatalon kokoushuoneessa (2. krs) maanantaisin klo 17.30 huhtikuun loppuun saakka. Ryhmää ohjaa seurakuntalainen Leevi Airaksinen. - Ei kokoontumista pääsiäismaanantaina.

Tule mukaan!

Kristitty juurtuu uskoonsa Raamattuun perehtymällä. Seurakunnassa Raamattu on punaisena lankana kaikessa toiminnassa ja erityisen huomion kohteena raamattuopetustilaisuuksissa.

Raamattupiirit on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada eväitä Raamatun lukemiseen ja tutkia Isoa Kirjaa yhdessä toisten kanssa.

Harvemmin ja satunnaisemmin Raamatun pariin pääsee myös julistustilaisuuksissa, joita seurakunnassamme toteutetaan yhteistyössä kristillisten järjestöjen kanssa. Säännöllistä toimintaa seurakunnassamme on Rauhanyhdistyksellä, Kansanlähetyksellä, Herättäjä-yhdistyksellä ja Raamattuopistolla.

Ajankohtaisista tapahtumista saat tiedon tapahtumakalenterista.

Tiesithän, että

Raamattua voit lukea myös verkossa!