Raamattuopetusta

Raamattu- ja rukouspiirit

Juurrutaan uskoon avonaisen Raamatun äärellä!

Kristitty juurtuu uskoonsa Raamattuun perehtymällä.

Mitä jos tulisit yhdessä keskustellen ja rukoillen hankkimaan elämän evästä Pyhästä Kirjasta?

Luentosarja Pietarin kirjeestä 2019

Piällysmies Pietari – Miten tuuliviiristä kasvoi alkukirkon kallio? Pastori Teemu Voutilaisen, Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijoiden ja Siilinjärven seurakunnan pappien kanssa. Luennot pidetään Siilinjärven seurakuntatalon Päätysalissa viitenä peräkkäisenä maanantaina 14.1.–11.2.2019 klo 18.30 alkaen (kahvitarjoilu klo 18.15).

Raamattua ja rukousta Siilinjärvellä ja Vuorelassa

Raamattupiiri kokoontuu Siilinjärven seurakuntatalolla torstaisin klo 18 kerran kuussa. Syksyn 2018 kokoonumiset: 30.8., 27.9., 25.10., 29.11. ja 20.12.
Kysy lisää pappi Matti Hoffrénilta.

Rukouspiiri Siilinjärven seurakuntatalon kokoushuoneessa
(2. krs) maanantaisin klo 18-20. Syyskausi 2018 alkaa 3.9. Tarkista kokoontumisajat ja muutokset tapahtumakalenterista. Ryhmää ohjaavat seurakuntalaiset Riitta Asikainen ja Leevi Airaksinen. Lisätiedot Airaksiselta: p. 0400 184 710.

Vuorelan kirkon raamattu- ja rukouspiiristä voit kysyä pastori Unto Niskaselta.

Tule mukaan!

Kristitty juurtuu uskoonsa Raamattuun perehtymällä. Seurakunnassa Raamattu on punaisena lankana kaikessa toiminnassa ja erityisen huomion kohteena raamattuopetustilaisuuksissa.

Raamattupiirit on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada eväitä Raamatun lukemiseen ja tutkia Isoa Kirjaa yhdessä toisten kanssa.

Harvemmin ja satunnaisemmin Raamatun pariin pääsee myös julistustilaisuuksissa, joita seurakunnassamme toteutetaan yhteistyössä kristillisten järjestöjen kanssa. Säännöllistä toimintaa seurakunnassamme on Rauhanyhdistyksellä,Kansanlähetyksellä, Herättäjä-yhdistyksellä ja Raamattuopistolla.

Ajankohtaisista tapahtumista saat tiedon tapahtumakalenterista.

Tiesithän, että

Raamattua voit lukea myös verkossa!