Äiti-tytärleiri, ilmoittautuminen

Äiti-tytärleiri 3.–5.8.

Äiti, mummi tai kummi! Tule leirille eskari- tai kouluikäisen tyttäresi, lapsenlapsesi tai kummilapsesi kanssa loppukesän rantamaisemiin Ruokoniemen leirikeskukseen.

Toimimme ja lepäämmekin tarvittaessa, nälän tullen syömme hyvin. Tarjolla on musiikkia, laulantaa, liikkumista, ajattelua, lepoa, uintia, puuhailua ja iltaisin nuotion loimua Suomen kesässä. Leirille yhteiskuljetus.

Leiri on maksuton alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 €, muille osallistujille 80 €.

Ohjaajat: Kirsi Pyöriä-Kolehmainen, kaksi lastenohjaajaa ja isosia

Lisätiedot: Kirsi Pyöriä-Kolehmainen, 044 7284 652, **@**
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje joko postin tai sähköpostin kautta.

Ilmoittaudu leirille

Ilmoittautumiset otetaan vastaan tämän sivun lomakkeella 2.– 31.5. Leiripaikkoja on rajatusti.

Täytä jokaisesta leiriläisestä oma lomake.
Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista.

Kun ilmoitat lapsen: Täytä kohdat A) Leiriläisen tiedot, B) Huoltajan tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot leirillä mukana olevan aikuisen nimi.

Kun ilmoitat aikuisen: Täytä kohdat A) Leiriläisen tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot kaikkien leirillä huollettavien lasten nimet

Lomake on SSL-suojattu.

Ilmoittautuminen on täynnä.