Perheretki, ilmoittautuminen

Kesäretkelle Ähtärin eläinpuistoon 30.6.

Lähde viettämään kesäistä retkipäivää Pohjanmaalle. Ilmoittaudu mukaan verkossa viimeistään 17.6.

Näe pandat Pyry ja Lumi sekä koe Zoo & Farmi Ähtärissä. Tulomatkalla kuljemme Tuurin kylän kautta, missä on mahdollisuus käydä Suomen suurimmassa tavaratalossa ja Miljoona-tivolissa (ilmainen alle 13-vuotiaille). Retkellä linja-autokuljetus.

Retken hinta on 20 €/ retkeläinen (sis. matkan, linja-autossa tarjottavan aamupalan sekä vakuutuksen). Ruokailut ja pääsyliput retkikohteeseen ovat omakustanteisia.

Retkikuljetus lähtee Vuorelan kirkolta klo 7.15 ja
Siilinjärven seurakuntatalolta otetaan retkeläisiä kyytiin
klo 7.30. Kyytiin pääsee myös vanhan viitostien varrelta. Takaisin Siilinjärvellä olemme klo 22 tienoilla. Tarkempi aikataulu ja tarkemmat tiedot selviävät retkikirjeestä.

Lisätiedot: Virpi Rissanen, 044 7284 605, **@**
Osallistujille lähetetään retkikirje viikolla 25.
Ähtärin eläinpuiston verkkosivut
Tuurin kyläkaupan verkkosivut

Ilmoittaudu retkelle

Ilmoittautumiset otetaan vastaan tämän sivun lomakkeella 2.5.–17.6. Paikkoja on rajatusti.

Täytä jokaisesta osallistujasta oma lomake.
Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista.

Kun ilmoitat lapsen: Täytä kohdat A) Osallistujan tiedot, B) Huoltajan tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot retkellä mukana olevan aikuisen nimi.

Kun ilmoitat aikuisen: Täytä kohdat A) Osallistujan tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot kaikkien retkellä huollettavien lasten nimet

Lomake on SSL-suojattu.

Ilmoittautuminen on täynnä.