Parisuhde-perheleiri, ilmoittautuminen

Parisuhde-perheleiri 18.–19.8.

Virkistytään yhdessä lerillä yhteisen tekemisen ja hyvän ruuan innoittamana!

Saat herätä valmiiseen pöytään, nauttia luonnosta ja osallistua parisuhdehuoltoon. Kaikille avoin perheleiri kutsuu perheitä nauttimaan yhdessäolosta kouluvuoden alun tienoilla Ruokoniemen leirikeskukseen. Leirille ei ole järjestettyä yhteiskuljetusta.

Leiri on maksuton alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 €, muille osallistujille 80 €.

Lisätiedot: Helena Mattinen, 044 7284 646, **@**

Ilmoittaudu leirille

Ilmoittautumiset otetaan vastaan tämän sivun lomakkeella 2.5.–29.6. Leiripaikkoja on rajatusti.

Täytä jokaisesta leiriläisestä oma lomake.
Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista.

Kun ilmoitat lapsen: Täytä kohdat A) Leiriläisen tiedot, B) Huoltajan tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot leirillä mukana olevan aikuisen nimi.

Kun ilmoitat aikuisen: Täytä kohdat A) Leiriläisen tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot kaikkien leirillä huollettavien lasten nimet

Lomake on SSL-suojattu.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Leiri-ilmoittautuminen
A) Leiriläisen tiedot
Sukunimi *
Etunimi *
Syntymäaika *
pp.kk.vvvv
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Aikuinen leiriläinen, ilmoitathan puhelinnumerosi.
Onko osallistuja Siilinjärven seurakuntalainen? *

Terveyteen vaikuttavat asiat
Esimerkiksi allergia ja ruokavalio
B) Huoltajan tiedot - Anna tiedot, jos leiriläinen on alaikäinen.
Suku- ja etunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
C) Muut tiedot
Leirillä mukana olevat *
Nimeä tähän se aikuinen, jonka kanssa alaikäinen on leirillä, tai se alaikäinen, jonka huoltajana aikuinen leirillä toimii.
Laskutusosoite
Leiri on maksullinen 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille sekä kaikille seurakuntaan kuulumattomille.

nimi ja postiosoite
Haen maksuvapautusta *

Haluan leirikirjeen *

Suosimme sähköpostitse lähetettävää kirjettä.