Naisille ja miehille

Naisille ja miehille

Seurakuntalaisena saat kasvaa yhdessä toisten kanssa - myös nimenomaan naisille tai miehille suunnatuissa tapahtumissa ja ryhmissä.

Naisten kahvihetkellä on jo pitkä perinne. Sunnuntaisen hetken sisältönä on kahvittelun lisäksi keskittyminen johonkin teemaan asiantuntijavieraan opastuksella.

Miesten toiminnan perinne ei ole yhtä vahva, mutta miesten iltoja järjestetään samaan tapaan saunomisen, liikunnan tai keskustelun merkeissä. Myös retkiä tapahtumiin järjestetään yhdessä tai erikseen.

Ajankohtaisista tapahtumista saat tiedon alla olevista linkeistä sekä  tapahtumakalenterista.

Kuva: Sini Sorjonen

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla