Perheentaloon osallistuminen yhä selvittelyyn

Perheentaloon osallistuminen yhä selvittelyyn

Kirkkoneuvosto jätti seurakunnan osallistumisen Siilinjärven Perheentalo-yhteistyöhön toistamiseen pöydälle.

Siilinjärven seurakunta on valmistellut osallistumistaan suunnitteilla olevaan Siilinjärven Perheentalo-hankkeeseen kevään aikana. Perheentalon toiminnan tulee olla poliittisesti ja uskonnollisesti neutraalia, minkä johdosta seurakunta joutuu selvittämään omia todellisia toimintamahdollisuuksiaan hankkeessa.

Jos hankkeeseen lähdetään, yhteistyötä tehtäisiin seurakunnan nykyisillä resursseilla eikä taloudellista vastuuta tai henkilöresursseja kasvatettaisi. Suunnitelmissa on muun muassa tehdä yhteistyötä Perheentalon kahvilassa ja toteuttaa erilaisia pienryhmiä.

Kirkkoneuvosto jatkaa asian käsittelyä seuraavassa kokouksessaan. Neuvosto käsitteli seurakunnan osallistumista Siilinjärven Perheentalo-hankkeeseen ensimmäistä kertaa huhtikuussa. Siilinjärven Perheentalo-hanketta hallinnoi Huoltoliitto ry. Perheentalo aiotaan rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) kolmivuotisella projektirahoituksella ja Siilinjärven kunnan rahoituksella.

Perheentalon tarkoituksena on tukea lapsiperheiden arkea, vanhempien jaksamista ja perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lue lisää  kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 23.5.2018 ja kirkkoneuvoston uutisesta 25.4.2018

24.5.2018

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää