Seurakunta mukaan DigiDiakonia-hankkeeseen

Seurakunta mukaan DigiDiakonia-hankkeeseen

Siilinjärven seurakunta solmii Diakonia-ammattikorkeakoulun kanssa aiesopimuksen Digitaalisen saavutettavuuden ja tuen kehittäminen diakoniatyössä -hankkeesta.

DigiDiakonia-nimellä kulkevassa hankkeessa etsitään mahdollisuuksia digitaalisuuden hyödyntämiseksi diakonian asiakastyössä. Hanke ajoittuu vuosiin 2019–2020. Tavoitteena on tehdä diakoniatyön tarjoama apu ja tuki näkyväksi verkkopalveluissa, tukea asiakkaan digitaalisia valmiuksia ja mahdollisuuksia sekä mahdollistaa diakoniatyöntekijöiden ja asiakkaiden vuorovaikutusta verkkopalvelujen kautta.

Hanke kehittää diakoniatyön sisältöä eikä siitä ei aiheudu seurakunnalle taloudellista kustannusta. Suunnitelmissa olisi nimetä hankkeeseen kaksi työntekijää. Ennen lopullisen sopimuksen tekemistä seurakunta kuitenkin selvittää vielä diakoniatyön työaikaresurssit.

Lue lisää  kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 23.5.2018.

24.5.2018