Kappalaisen valinta etenee kesäkuussa

Kappalaisen valinta etenee kesäkuussa

Kappalaishakijoiden haastattelijat valittiin. Kappalaisen valitsee kirkkovaltuusto kesäkuun lopussa.

Kirkkoneuvosto nimesi haastatteluryhmään Olli Kortelaisen, Urpo Reposen, Tapio Markkasen, Ritva Venäläisen ja Riitta Kerkolan, varalle Pekka Joutsenojan. Työryhmä valitsee haastatteluun kutsuttavat tuomiokapitulin lausunnon pohjalta, haastattelee nämä ja tekee ehdotuksen virkaan valittavasta.

Ehdotus käsitellään kirkkoneuvostossa kesäkuun puolivälissä ja kappalainen valitaan kirkkovaltuustossa kesäkuun lopussa.

I kappalaisen virkaa haki kahdeksan hakijaa. Uuden kappalaisen virka alkaa 1. elokuuta.

Lue lisää  kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 23.5.2018 ja tiedotteesta 18.4.2018.

24.5.2018

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää