Rippikouluun aikuisena

Rippikouluun aikuisena

Haluatko kummiksi? Haaveiletko kirkkohäistä? Puhuttavatko kristinuskon perusteet enemmän kuin ennen? Jos et vielä ole kirkon jäsen, tule rippikouluun - aikuisena.

Rippikoulu on mahdollisuus pohtia omaa elämää ja sen valintoja.
Rippikoulun voi käydä myös aikuisena. Aikuisrippikoulussa osallistut noin 20 tunnin ajan yksityisopetukseen.

Aikuisrippikouluun tulijoilla on monia eri taustoja - yhteistä se, ettei ole osallistunut rippikouluun nuorempana: Osa haluaa aloittaa avioliiton kirkossa. Joku on saanut kutsun kummin luottamustehtävään. Joku taas etsii elämänsä tarkoitusta ja mielekkyyttä.

Rippikoulussa saa kysellä ja kyseenalaistaa, tunnustella ja muuttaa käsityksiä, löytää uutta omaan elämään. Jokainen rippikoulu on erilainen.

Jos haluat käydä rippikoulun yksityisrippikouluna, ota yhteyttä seurakuntamme pappeihin tai kirkkoherranvirastoon.

Tuntumaa aikuisrippikouluun saat myös Aikuisrippikoulu.fi-sivulta.