Seurakunta hankkii uuden traktorin

Seurakunta hankkii uuden traktorin

Lumitöihin varaudutaan uudella kiinteistötraktorilla. Hankinnan turvin seurakunta voi vastaisuudessa huolehtia kaikista talven lumitöistä oman henkilökunnan työnpanoksella.

Kirkkoneuvosto päätti hankkia seurakunnalle Kubota STW37 -kiinteistötraktorin, tiekippiperävaunun ja lumilingon Konekesko Oy:ltä. Vaihdossa annetaan seurakunnan käytössä ollut kiinteistötraktori lisävarusteineen. Hankinnan väliraha on 28 900 euroa.

Hankinnalla seurakunta varautuu vastaisuudessa tekemään myös viikonloppujen lumityöt kirkon, seurakuntatalon ja hautausmaiden alueella omalla kalustolla ja oman henkilökunnan työpanoksella. Aiemmin  lumenauraus on viikonloppuisin teetetty urakoitsijalla.

Lue lisää kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 13.6.2018.

14.6.2018

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää