Noppis

Noppis

Siilinjärveläiset nuoret ovat suunnitelleet  kuusi toimintakertaa, joihin kaikki noin 13-16-vuotiaat ovat lämpimästi tervetulleita.

Nuoret ovat myös toteuttamassa toimintaa, jolloin se on myös vahvasti nuorilähtöistä ja nuorten näköistä.

Noppis on seuraavina päivinä klo 17-20

To 6.9. Ulkopelit. Kokoonnutaan seurakuntatalon eteen, josta lähdetään yhdessä kentälle pelailemaan erilaisia ulkopelejä. Illan loppupuolella nautitaan iltapalaa ulkona.

To 20.9. Luontoseikkailu. Kokoonnutaan seurakuntatalon eteen, josta lähdetään yhdessä luontoon. Iltaan sisältyy kilpailuja metsässä ja lopuksi menemme laavulle makkaran ja vaahtokarkkien paistoon, sekä laulamaan.

4.10. Humppis. Kierretään vapaasti valiten erilaisia rasteja seurakuntatalolla (pelejä, kilpailuja, kynsienlaittoa, käsikuorintaa...) ja lopuksi herkutellaan.

25.10. Musiikki. Lauletaan, soitellaan ja pidetään levyraati seurakuntatalolla. Illan loppupuolella syödään yhdessä iltapalaa.

8.11. Leffat. (Vuorelan kirkolla) Äänestetään mieluisin elokuva ja katsotaan se. Seurakunta tarjoaa popparit ja mehut. Jokainen saa tuoda  myös omia herkkujaan.

22.11. Leivonta. Leivotaan seurakuntatalolla mokkapaloja sekä pullaa ja lopuksi keitetään kahvit/tee.

Jokaisella kerralla on hartaus, jonka isosnuoret pitävät.

Tule rohkeasti mukaan, yksin tai yhdessä, juuri sellaisena kuin olet. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, paitsi jos sinulla on allergioita, joista haluat kertoa tarjottavia varten.

Lisätietoja Kirsi Pyöriä-Kolehmaiselta, **@**