Ehdokaslista Yhteistyöryhmä

Ehdokaslista Yhteistyöryhmä

Kirkko keskellä arkea - siellä missä seurakuntalaiset ovat.

Kirkkomme tulee keskelle arkea olemalla esteetön ja osallistumalla yhteiskunnalliseen keskusteluun ja toimintaan.

Kirkon tekemän työn on oltava näkyvää ihmisten työssä ja arjessa. Erityisesti nuoria sekä nuoria aikuisia tulee saada mukaan rakentamaan yhteistyössä tulevaisuuden kirkkoa tänään.

Kirkon tulee kyetä vastaamaan kristillisenä yhteisönä uusiin haasteisiin. Talous ja seurakunnan toimintaedellytykset on pidettävä  niin pienissä kuin suurissakin asioissa kunnossa.

Meidän kirkkomme on lähellä, turvallinen ja armollinen.
Yhteistyöryhmälle tärkeitä arvoja ovat yhdenvertaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen. Jokainen  ihminen on arvokas, ihmisarvo on jakamaton eikä riipu syntyperästä.

Kaikkien seurakuntalaisten on saatava tuntea olevansa omalla paikallaan omassa kirkossaan, paikallisessa seurakunnassa. Ryhmäämme yhdistää poliittinen sitoutumattomuus ja seurakunnan yhteisöllisyyden arvostaminen.

Yhteyshenkilö

Riitta Kerkola

Vaalitentti verkossa.
Tutustu valitsijayhdistyksen vastauksiin.

Sivu päivitetty 19.10.2018

Yhteistyöryhmä-listan ehdokkaat

Löydä ehdokkaat myös vaalikoneesta.