Pienryhmärippikoulu

Pienryhmärippikoulu

Rippikouluikäisille järjestetään pienryhmärippikoulu (ryhmä 11). Pienryhmään ovat tervetulleita kaikki, joille pienemmässä ryhmässä oleminen sopii suurta ryhmää paremmin.

Pienemmässä ryhmässä opiskeltaessa yksilölliset tarpeet tulevat hyvin huomioiduksi ja rippikoulusta saadaan yhdessä räätälöityä mukava kokonaisuus.

Rippikouluryhmä kokoontuu iltaisin ja viikonloppuisin.

Pienryhmärippikoulu vuonna 2019

Leirijaksot: 18.–20.1. ja 3.–5.5.

Konfirmaatio 12.5. klo 13, Vuorelan kirkko

Kotikäynnit

Olemme useana vuotena tarjonneet mahdollisuutta kotikäynteihin ennen ensimmäistä pienryhmän leiriviikonloppua. Tämä on koettu hyväksi niin meidän työntekijöiden, kuin rippikoululaisten ja heidän huoltajiensa osalta.

Kotikäyntien lomassa täytämme mm. osallistujakortit leiriä varten ja tutustumme muutoinkin, jotta rippikoulu olisi mahdollisimman mukava kokemus.

Mikäli ette missään nimessä halua, että tulemme kotiin, niin voimme tavata myös seurakuntatalolla.

Lisätietoa saat Sauli Paavilaiselta