Päiväkerhon CD myynnissä

Päiväkerhon CD myynnissä

Osta nyt omaksi päiväkerhotyön juhlalevy.

Päiväkerhotyön Jumalan kämmenellä -levyä voi nyt ostaa kirkkoherranvirastosta ja lapsityön kerhopisteistä seurakuntatalolta, Vuorelan kirkolta ja Leppäkaarteen kerhotalolta. Kirkkoherranvirasto palvelee Siilinjärven seurakuntatalolla arkisin klo 9-11 ja 12-14, kerhopisteet päivä- ja perhekerhojen kokoontumisaikoina.  Hinta 10 e/kpl, käteismaksu.

Voit tilata levyn myös postitse lähetettäväksi alla olevasta linkistä.  Postitse lähetettäessä peritään postituskuluina 5 e.  Maksu suoritetaan tilattaessa verkkomaksuna.

Tilaa CD-levy

Levyn tuotolla tuetaan siilinjärveläisiä lapsiperheitä diakoniatyömme kautta.

Levy on tehty lapsi- ja musiikkityön yhteistyönä. Levyllä laulaa seurakuntamme päiväkerholaisia, lapsi- ja nuorisokuorolaisia, muskarilaisia ja lastenohjaajia. Muusikkoina soittaa seurakuntalaisia sekä kanttorit Marjaana Kaisto ja Vesa Kajava.

Lue myös juttu levyn tekemisestä.