Koululaisten harrasteryhmät alkavat

Koululaisten harrasteryhmät alkavat

Siilinjärven seurakunta tarjoaa mittavan kattauksen harrastustoimintaa koululaisille tänäkin kouluvuonna. Ilmoittautuminen verkossa alkaa 3. syyskuuta.

Siilinjärven seurakunta tarjoaa mittavan kattauksen harrastustoimintaa koululaisille tänäkin kouluvuonna. Tarjolla on uutuuksina näyttelemistä ja pehmomiekkailua, aiempien vuosien tapaan harrastaa voi myös kuorolaulua, sählyä, kokkaamista ja kuvataidetta. Seurakunta tekee yhteistyötä Siilinjärven 4H:n ja Kuvataideyhdistyksen kanssa. Kaikkiaan ryhmiä on 15. Vuoden aikana harrastusryhmissä harrastaa noin 200 koululaista.

Seurakunnan järjestämät ryhmät ovat maksuttomia seurakunnan jäsenille. Yhteistyökerhoista voidaan periä materiaalimaksua.

Ilmoittautuminen koululaisten harrastusryhmiin alkaa maanantaina 3.9. verkkosivuilla. Yhteistyökerhoihin ilmoittautuminen on jo menossa.

27.8.2018

Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio