D-day 31.8.

D-day: Tule tapaamaan diakoniatyöntekijöitä

Seurakuntamme diakoniatyöntekijät ovat tavattavissa Siilinjärven apteekin edustalla perjantaina 31.8.

Diakoniatyöntekijöiden Liitto viettää diakonian viran päivää nimellä D-day perjantaina 31.8. Siilinjärvellä kaikki ev.lut. seurakunnan diakoniatyöntekijät ovat tuolloin D-päivänä tavattavissa klo 10–13 kirkonkylän apteekin edustalla seurakunnan teltalla, jossa on kahvitarjoilu.

Diakonia on palvelutyötä, joka on yksi kirkon perustehtävistä. Kirkon diakoniatyöntekijöiden tehtävänä on kohdata ihmisiä arjessa. Heidän puoleensa voi kääntyä pienen tai suuren kysymyksen askarruttaessa. Diakonian tavoitteena on tuoda toivoa ja iloa sekä puolustamme ihmisten itsemääräämisoikeuksia ja oikeudenmukaisuutta. Keskustelut diakoniatyöntekijän kanssa ovat luottamuksellisia.

Diakoniaviran päivänä diakoniatyöntekijät haluavat tuoda esiin työtään, työn ohjenuoria ja sen merkitystä kirkolle ja yhteiskunnalle.

27.8.2018

Siilinjärven seurakunnan diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Lue lisää diakoniasta eli seurakuntamme auttamistyöstä.

Kuva: Kirkon kuvapankki / Pekko Vasantola