Diakonian virkaan valittiin Kirsi Launonen

Diakonian virkaan valittiin Kirsi Launonen

Kirkkoneuvosto valitsi avoinna olevaan diakoniatyöntekijän virkaan Kirsi Launosen.

Virka täytetään 1.11.2018 lukien, jos valinta saa sitä ennen lainvoiman. Launonen hoitaa kyseistä virkaa määräaikaisena jo tällä hetkellä. Viran erityistehtäviin kuuluvat mielenterveystyö ja seurakunnan vapaaehtoistyön koordinointi.

Kirsi Launonen on valmistunut sosionomi (AMK) - diakoniksi vuonna 2008 ja toiminut siitä lähtien seurakunnissa diakonia- ja nuorisotyön tehtävissä Kuopiossa, Suonenjoella ja Siilinjärvellä.

Virkaa haki kuusi henkilöä, joista haastateltiin kolme.

Siilinjärven seurakunnassa on viisi diakoniatyöntekijää. Heidän lisäkseen diakoniatiimissä toimii diakoninen perhetyöntekijä ja lähetyssihteeri.

Lue lisää kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 19.9.2018 sekä uutisista 14.6.2018 ja 16.8.2018.

20.9.2018