Monipuolista työtä ja rento ilmapiiri

Monipuolista työtä ja rento ilmapiiri

Essi Jurvanen ja Venla Heikkinen

Olemme Essi Jurvanen ja Venla Heikkinen ja tulemme Siilinjärveltä Ahmon koulusta ja käymme siellä 9. luokkaa. Vietämme paljon vapaa-aikaamme toistemme ja muiden kavereidemme kanssa. Käymme myös seurakunnalla ohjaamassa pienten kuviskerhoa ja näytelmäkerhoa. Kävimme tänä syksynä kerhonohjaajakurssin ja sitä ennen toimimme kerhoissa appareina eli apuohjaajina. Olemme olleet appareina 2 ja 3 vuotta ja nyt ensimmäistä vuotta kerhonohjaajina.

Tulimme seurakunnalle tettiin koska meitä kiinnostaa tulevaisuudessa nuorisotyö ja halusimme nähdä millaista se on seurakunnalla. Tiesimme jo entuudestaan työntekijöitä seurakunnalta ja sen että täällä on hyvä ja rento ilmapiiri. Seurakunnalla tetti on mukavaa sillä täällä pääsee osallistumaan erilaisiin työtehtäviin, jotka ovat mielenkiintoisia ja kivoja.

Suosittelemme kaikille, joita vähänkää, kiinnostaa tällainen työ, tulemaan seurakunnalle tettiin.

Essi Jurvanen ja Venla Heikkinen

26.9.2018