Paja

Paja

Keskiviikkoisin klo 12-14.30, aloitus kirkossa, jonka jälkeen toiminnallinen Paja lähetyskellarilla. Toiminta avoinna kaikille. Koontumiset 24.10. - 28.11.

Yhteinen aloitus Siilinjärven kirkossa klo 12.00 keskiviikon rukoushetkellä. Tästä siirtyminen lähetyskellarille, jossa erilaista toimintaa vapaaehtoisten ja ryhmäläisten vetämänä. Käsitöitä, askartelua, kohtaamisia ja yhdessä oloa. Mahdollisuus myös kahvitteluun. Paja päättyy klo 14.30.

Ole rohkea ja tuo omat ideasi käsitöiden, askartelujen ja muun toiminnan puitteissa Pajaan. Käsityöt ja askartelut tehdään lähetystyön Putiikkiin myytäväksi, yhdessä iloiten tietotaitoja jakaen.

Pajan aikana auki myös lähetyskellarin Putiikki, josta voit ostaa pieniä käsitöitä, kortteja yms. vaikkapa lahjaksi. Putiikin tuotto tukee lähetystyötä.

Pajaa luotsaa ja Putiikkia pitää auki
Riitta Asikainen 050 3718266