Ryhmä 3, leiririppikoulu

Ryhmä 3, leiririppikoulu

Tervetuloa mukaan yhteiselle riparimatkalle!

Tältä sivulta näet ryhmämme yhteisten tapaamisten aikataulun. Ilmoitathan ohjaajillesi, mikäli et pääse sairastapauksen tai sovitun matkan vuoksi osallistumaan johonkin tapaamiseen. Poissaolojen korvaamisesta sovitaan erikseen.

Ryhmän aikataulu

Sivun alareunasta löydät ryhmän aikataulun.

Suluissa olevat tekstit kertovat, mistä tapaamisista saat merkinnän riparipassiin. Passi kannattaa olla mukana kaikissa tapaamisissa.

Tässä jokunen menovinkki, josta saat riparipassiisi  "muu tilaisuus"-merkinnän:

5.2. klo 17-19 - Leivotaan Runebergin torttuja (nuorten kerhotila, seurakuntatalo)

23.2. klo 12 alkaen Avalanche-rinnetapahtuma Kasurilassa. Jos haluat merkinnän riparipassiisi, tule klo 11.50 seurakunnan siniselle teltalle. Passin saat takaisin leimattuna klo 14 samasta paikasta. Päälle lämpimät vaatteet ja jalkineet! Loput ohjeet saat paikan päällä.

15.3. klo 17-19 - Kirkkoseikkailua, lauluhetkeä ja Perjantai-kahvilaa (aloitus nuorten kerhotila srk-talo) Tältä kerralta on mahdollista saada myös nuorten tilaisuus merkintä jäämällä Perjantaikahvilaan.

3.4. klo 17-19 Elokuva, keskustelu ja iltarukous (Vuorelan kirkon alakerta)

28.5. klo 17-19 Hautausmaakierros  (aloitus seurakuntatalolla nuorten kerhotilassa)

Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä

Teemu Voutilaiseen  tai Anne Roivaiseen

Su 14.4.
Klo 9-14
Opetuspäivä 2, Pieni sali.
Osallistumme messuun klo 10, jonka jälkeen lounas ja osallistuminen Kirkonmäki kuhisee-tapahtumaan (jumalanpalvelus ja muu tilaisuus).
To 23.5.
Klo 18-19.30
Kohti leiriä – tapaaminen. Riparilaiset, isoset ja ohjaajat. Nuortentila.
Su 2.6.–7.6.
Leiri Ruokoniemessä.
Su 9.6.
Klo 10
Konfirmaatiomessu Siilinjärven kirkossa.
Konfirmoitavat paikalle klo 9.