Ryhmä 3, leiririppikoulu

Ryhmä 3, leiririppikoulu

Tervetuloa mukaan yhteiselle riparimatkalle!

Tältä sivulta näet ryhmämme yhteisten tapaamisten aikataulun. Ilmoitathan ohjaajillesi, mikäli et pääse sairastapauksen tai sovitun matkan vuoksi osallistumaan johonkin tapaamiseen. Poissaolojen korvaamisesta sovitaan erikseen.

Ryhmän aikataulu

Sivun alareunasta löydät ryhmän aikataulun.

Suluissa olevat tekstit kertovat, mistä tapaamisista saat merkinnän riparipassiin. Passi kannattaa olla mukana kaikissa tapaamisissa.

Tässä jokunen menovinkki, josta saat riparipassiisi  "muu tilaisuus"-merkinnän:

14.1. klo 18-20 - Luentosarja 1. Pietarin kirje (aloitus nuorten kerhotila seurakuntatalo)

5.2. klo 17-19 - Leivotaan Runebergin torttuja (nuorten kerhotila, seurakuntatalo)

15.3. klo 17-19 - Kirkkoseikkailua, lauluhetkeä ja Perjantai-kahvilaa (aloitus nuorten kerhotila srk-talo) Tältä kerralta on mahdollista saada myös nuorten tilaisuus merkintä jäämällä Perjantaikahvilaan.

3.4. klo 17-19 Elokuva, keskustelu ja iltarukous (Vuorelan kirkon alakerta)

28.5. klo 17-19 Hautausmaakierros  (aloitus seurakuntatalolla nuorten kerhotilassa)

Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä

Teemu Voutilaiseen  tai Anne Roivaiseen

La 2.2.
Klo 9-12
Diakonia- ja lähetyspäivä,
seurakuntatalon Iso sali. Päivässä välipala.
To 28.2.
Klo 18-19.30
Oma- ja kotiväenilta klo 18–19.30, Päätysali. Kotiväki ripariohjaajien ja nuoret isoskoulutusryhmän kanssa (nuorten tilaisuus).
Su 14.4.
Klo 9-14
Opetuspäivä 2, Pieni sali.
Osallistumme messuun klo 10, jonka jälkeen lounas ja osallistuminen Kirkonmäki kuhisee-tapahtumaan (jumalanpalvelus ja muu tilaisuus).
To 23.5.
Klo 18-19.30
Kohti leiriä – tapaaminen. Riparilaiset, isoset ja ohjaajat. Nuortentila.
Su 2.6.–7.6.
Leiri Ruokoniemessä.
Su 9.6.
Klo 10
Konfirmaatiomessu Siilinjärven kirkossa.
Konfirmoitavat paikalle klo 9.