Ryhmä 10, leiririppikoulu

Ryhmä 10, leiririppikoulu

Tervetuloa mukaan yhteiselle riparimatkalle!

Tältä sivulta näet ryhmämme yhteisten tapaamisten aikataulun. Ilmoitathan ohjaajillesi, mikäli et pääse sairastapauksen tai sovitun matkan vuoksi osallistumaan johonkin tapaamiseen. Poissaolojen korvaamisesta sovitaan erikseen.

Ryhmän aikataulu

Suluissa olevat tekstit kertovat, mistä tapaamisista saat merkinnän riparipassiin. Passi kannattaa olla mukana kaikissa tapaamisissa.

Rippikoulun aikana on hyvä ottaa selvää siitä, mitä kaikkea kirkolla tapahtuu. Käymme yhdessä eri tilaisuuksissa ja voit käydä itsenäisesti. Käynneistä saat merkinnän riparipassiin. Riparipassi palautetaan merkinnät kerättyinä su 12.5. tapaamisessa.

Tässä jokunen menovinkki, josta saat riparipassiisi  "muu tilaisuus"-merkinnän:

5.2. klo 17-19 Leivotaan Runebergin torttuja Paavilaisen Saulin johdolla (nuorten kerhotila, seurakuntatalo)

23.2. klo 12 alkaen Avalanche-rinnetapahtuma Kasurilassa. Jos haluat merkinnän riparipassiisi, tule klo 11.50 seurakunnan siniselle teltalle. Passin saat takaisin leimattuna klo 14 samasta paikasta. Päälle lämpimät vaatteet ja jalkineet! Loput ohjeet saat paikan päällä.

15.3. klo 17-19  Kirkkoseikkailua, lauluhetkeä ja Perjantai-kahvilaa (aloitus nuorten kerhotila srk-talo) Tältä kerralta on mahdollista saada myös nuorten tilaisuus merkintä jäämällä Perjantaikahvilaan.

3.4. klo 17-19 Elokuva, keskustelu ja iltarukous (Vuorelan kirkon alakerta)

28.5. klo 17-19 Hautausmaakierros  (aloitus seurakuntatalolla nuorten kerhotilassa)

Jos sinulle tulee kysyttävää, ota yhteyttä:

Matti Hoffrén tai Anne Roivainen

Su 12.5.
Klo 9-14
Opetuspäivä, Päätysali (sis. lounaan). Osallistumme messuun kirkossa klo 10, jolloin meillä on mahdollisuus käydä ehtoollisella (jumalanpalvelus).
Su 21.7.–26.7.
Leiri Ruokoniemessä.
Leirille lähtö seurakuntatalolta klo 13.30 Leirin aikana riparilaisten perheitten ilta keskiviikkona 24.7. klo 18-20.
Su 28.7.
Klo 10-11.15
Konfirmaatiomessu Siilinjärven kirkossa, konfirmoitavat paikalle klo 9.