RYHMÄ 12, leirijakson muualla käyvät

RYHMÄ 12, leirijakson muualla käyvät

Hyvä rippikoulun leirijakson muualla käyvä nuori!

Rippileirin lisäksi rippikoulu pitää sisällään seurakuntajakson. Se tarkoittaa tutustumista ja osallistumista oman kotiseurakuntasi toimintaan.

Seurakuntajakson suorittamiseksi kerätään Siilinjärven seurakunnan rippikoulupassiin merkintöjä. Mikäli et päässyt rippikoulun startti-tapahtumaan (28.10) jossa rippikoulupassi jaettiin niin otathan pikaisesti yhteyttä tämän ryhmän vetäjiin.

Otathan yhteyttä ryhmän vetäjiin myös silloin, jos et pääse osallistumaan johonkin yhteiseen tilaisuuteemme.

Teemu Voutilanen, p. 044 7284609

Kari Kolehmainen, p. 044 7284651

Alle on koottu myös tämän ryhmän yhteiset kokoontumiset (lihavoituna), sekä vinkiksi muutama muu seurakunnan tilaisuus, joista voi saada merkinnän riparipassiin.

Rippikoulu – muualla käyvät 2019 (ryhmä 12)

Joulukuu:

• Osallistuminen nuorten Kauneimmat joululaulut -tilaisuuden toteuttamiseen Vuorelassa su 9.12. klo 19.

Helmikuu:

• Diakonia- ja lähetystapahtuma Siilinjärven kirkolla la 2.2. klo 15-18.
  • Vastuumessu Siilinjärven kirkossa su 10.2. klo 10. Lounas ja ajatusten jakamista jumalanpalveluksesta klo 13 saakka.

Merkinnät muista tilaisuuksista

• Isänpäivän konsertti Siilinjärven kirkossa 11.11 klo 15,
  • Vahtivuoren kamariyhtye ja Ilpo Rannankari, laulu. Käsiohjelma 5 euroa, osa tuotosta srk:n lapsityölle.
  • Ekumeenisen rukousviikon tapahtuma 23.1.
  • Luento- ja keskustelusarja
  • 1. Pietarinkirjeestä (5 kertaa maanantaisin klo 18.30, alkaen 14.1.)
  • Tai jokin muu seurakunnan tilaisuus, jossa työntekijä paikalla

(www.siilinjarvenseurakunta.fi)

Perjantaimessut Siilinjärven