Valtakunnallinen vaalistudio

Vaalistudio 18.11. klo 21 alkaen

Vaalipäivänä sunnuntaina 18.11. klo 21 alkaen Kirkon viestinnän Vaalistudion suorassa videolähetyksessä seurataan äänestysprosentin kehittymistä sekä ensimmäisiä vaalituloksia.

Asiantuntijat keskustelevat vaalikampanjasta, ehdokasasettelusta, kirkkoon liittyvistä mielikuvista sekä siitä, mitä tuloksista voidaan päätellä.

Studiossa pohditaan myös, miten demokratia toteutuu kirkossa, ja mitkä asiat nousevat seurakunnissa haasteiksi uusien neuvostojen ja valtuustojen aloittaessa.

Kolmituntisen lähetyksen (klo 21–24) aikana käydään myös katsomassa, millaista keskustelua käydään Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Kuopion ja Oulun seurakunnissa.

Katsojat voivat osallistua keskusteluun Twitterin välityksellä tunnuksilla #seurakuntavaalistudio, #seurakuntavaalit2018 tai #minunkirkkoni.

Vaalistudio kirkon verkkosivuilla osoitteessa evl.fi. Seurakuntavaalien tuloksia voi seurata osoitteessa seurakuntavaalit.fi.

Lue lisää Kirkon viestinnän tiedotteesta.

18.11.2018

Kuva: Kirkon kuvapankki / Juuso Westerlund