Gospel-lattarit™

Gospel-lattarit™

Gospel-lattareissa tanssitaan lattaritansseja gospelmusiikkiin. Kukin tanssii oman tunnon ja kunnon mukaan.
Iloinen ja yhteisöllinen tanssitunti, joka alkaa ja päättyy rukoukseen.

Kevät 2019
Päivitetyt kokoontumiset löydät myös tapahtumakalenteristamme.

Vuorelan kirkolla kerran kuussa, tiistai klo 17-18
8.1.
5.2.
12.3.
2.4.
to 9.5. Huom. Toukokuussa tanssit yhdessä Naisten hyvän olon iltojen kanssa. Klo 18-20, ilta sisältää iltapalan ja kirkossa hiljentymisen. Osallistumismaksu 5€.

Siilinjärven seurakuntatalolla kerran kuussa, torstai klo 17-18
31.1.
28.2.
28.3.
25.4.
23.5.

Hinta 5€ / 1h. Maksu käteisellä, mielellään tasaraha.
Ohjaajana Jenni Shakya.

Lisätiedot lähetyssihteeriltä.

Mukaan voit ottaa:

- Tanssilenkkarit, -kengät tai ohutpohjaiset tossut jalkaan. Tanssi onnistuu myös paljain jaloin.
- Älä turhaan jätä hamosia tai huiveja kotinurkkiin! Ota liikuntavaatteiden lisäksi myös jotain liehuvaa, jonka avulla hahmotat paremmin lantiosi liikeradat.
- Juomapullo, josta kulautat virvoitusta tanssin lomassa.

Gospel-lattarit™ on Tampereen Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen (NNKY) tuotemerkillä suojattu kristillinen treenimuoto, jonka alla pyörii erilaisia liikuntatunteja samalla konseptilla. Gospel-liikuntatunteja ohjaavat koulutetut ohjaajat. Tunneillamme saat liikkua oman kuntosi mukaan turvassa ja tehokkaasti.

Tsekkaa tapahtuma Facebookista ja jaa tietoa muillekin.