Luentosarja Pietarista

Piällysmies Pietari

Miten tuuliviiristä kasvoi alkukirkon kallio? Luento- ja keskustelusarja 1. Pietarin kirjeestä tammi-helmikuussa 2019 Siilinjärven seurakuntatalolla.

Äkkiväärä. Suupaltti. Kieltäjä.

Kasvutarina. Opettaja. Johtaja.

Miten äkkipikaisesta ja ailahtelevasta Pietarista kasvoi se kallio, jonka varaan kirkko perustettiin? Mitä hän opetti johtamisesta, vallankäytöstä ja tasa-arvosta? Mitkä olivat hänen keskeiset hengelliset löytönsä? Entä miten apostoli Pietari liittyy Oulun piispan hiippaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään vastauksia pastori Teemu Voutilaisen, Itä-Suomen yliopiston teologian opiskelijoiden ja Siilinjärven seurakunnan pappien kanssa. Luennot pidetään Siilinjärven seurakuntatalon Päätysalissa viitenä peräkkäisenä maanantaina 14.1.–11.2.klo 18.30 alkaen, kahvitarjoilu klo 18.15.

Tutustu luentosarjan ohjelmaan.

Kuva: Unsplash