Kerholaisille lahjoitettiin heijastinliivit

Kerholaisille lahjoitettiin heijastinliivit

LC Kassarat ja K-supermarket Herkkupata lahjoittivat heijastinliivit seurakunnan iltapäiväkerhoille.

Seurakunnan iltapäiväkerhot saivat tervetulleen lahjoituksen, kun siilinjärveläinen lionsklubi LC Kassarat yhdessä paikallisen K-kauppiaan kanssa lahjoitti 100 heijastinliiviä kerhoille. Lastenohjaajien mukaan liivit tulevat tarpeeseen erityisesti retkille. Iltapäiväkerhoihin lahjoitettuja liivejä voidaan käyttää myös päiväkerholaisten tarpeisiin.

Lapsille liivien viesti oli selvä. "Liikenteessä teidän pitää nähdä ja teidän pitää näkyä", muistutti Markku Ruuskanen LC Kassaroista.

LC Kassarat on aiemmin lahjoittanut heijastinliivejä siilinjärveläisille päiväkoti- ja esikouluryhmille. Seurakunnalle lahjoitus oli ensimmäinen Siilinjärvellä.

"Idea lähti marraskuussa lapsen oikeuksien päivän marssilta", kertoo marssiin liikenteenohjaajana osallistunut Risto Ryynänen LC Kassaroista.

LC Kassaroista Markku Ruuskanen ja Risto Ryynänen yhdessä K-supermarket Herkkupadan kauppiaan Jyrki Huttusen kanssa kiersivät iltapäiväkerhoissa jakamassa lahjoituksen tammikuun toisella viikolla. Seurakunta järjestää iltapäiväkerhot Vuorelan kirkolla sekä Kasurilan ja Toivalan kouluilla.

15.1.2019

LC Kassaroista Markku Ruuskanen (keskellä) ja Risto Ryynänen (oikealla) lahjoittivat yhdessä K-supermarket Herkkupadan kauppiaan Jyrki Huttusen kanssa heijastinliivit seurakunnan iltapäiväkerholaisille Vuorelan kirkolla.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo