Yhteisvastuukonsertti Siilinjärven kirkossa

Yhteisvastuukonsertti Siilinjärven kirkossa

Siilinjärvellä asuu hämmästyttävän paljon kanttoreita, ja heidät on nyt koottu konsertoimaan Yhteisvastuun hyväksi tiistaina 7.5. klo 19 Siilinjärven kirkkoon.

Mukana on kaikkiaan 13 kanttoria: Ossi Jauhiainen, Jarkko Maukonen, Lala Maukonen, Riikka Tuura, Kaarina Heikkinen, Rami Tuomikoski, Anne-Mari Kraft, Olli Ristolainen, Elisa Kajava, Heini Heide, Marjaana Kaisto, Airi Heiskanen ja Vesa Kajava. Ohjelmassa on kanttorikuoron esityksiä, naiskuoron laulua ja yksinlaulua, instrumenteista mainittakoon kitara, klarinetti, sello ja urut.

Konserttiin voi ostaa maksullisen käsiohjelman (10 €), jonka tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen. Suomessa keräysvaroin tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Maailman katastrofialueilla keräyksen tuotolla tuetaan laadukasta koulutusta: mm. autetaan koulunsa keskeyttäneiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita, autetaan koulumaksuissa ja koulutetaan opettajia. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Yhteisvastuukonsertti ti 7.5. klo 19 Siilinjärven kirkossa. Ohjelma 10 €.