Kesäretki Päijänteelle elokuussa

Lähde kesäretkelle Päijänteelle

Kuva: Pixabay

Seurakunnan aikuistyön retki 13.-15.8. suuntautuu Päijänteen itärannan kohteisiin: Toivakka, Hartola, Heinola, Hollola, Sysmä sekä Lahti tulevat tutuiksi.

Retken hinta on 340€ (hinta voi hieman muuttua osallistujamäärän mukaan). Hintaan sisältyy 2 yötä Lahdessa Scandic Lahti City-hotellissa kahden hengen huoneissa. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas, päiväkahvi ja pieni iltapala päivittäin. Myös opastukset, sisäänpääsymaksut, sekä risteily Päijänteellä kuuluvat hintaan.

Päijänne on yksi maamme suurista, kauniista järvistä. Retkellämme liikumme pitkin sen itärantaa välillä harjumaisemissa kulkien ja matkan loppupuolella sen aalloilla risteillen. Tutustumme hunajatilaan, lintutarhaan ja vohvelikahvilaan, käymme urheiluopistolla ja hyppyrimäillä.

Kolme keskenään kovin erilaista kirkkoakin on käyntikohteina.

Matka on ensisijaisesti tarkoitettu siilinjärveläisille. Ryhmän koko enintään 42 henkilöä.

Lähtö: tiistaiaamuna 13.8. klo 7.30 bussireitillä Vuorela–Toivala– Siilinjärvi.

Paluu: torstaina 15.8. klo 19.30-20.

Matka toteutetaan yhteistyössä Pohjolan Matkan kanssa. Matkatoimisto pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin heistä riippumattomista syistä.

Matkanjohtajina toimivat Eija ja Seppo Laitanen.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi matkaohjelma kesäkuun lopulla ja retki tulee maksaa 5.7. mennessä.

Ilmoittautuminen mieluiten alla olevasta linkistä tai puhelimitse Eija Laitaselle p. 050 591 6447. Seurakunnan yhteyshenkilönä on Teemu Voutilainen 044 728 4609.

Edelliskesinä retket ovat olleet suosittuja, joten ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta pian.

Ilmoittautuminen alkaa 3.5. klo 8.00 ja päättyy toukokuun loppuun mennessä.

Ilmoittautumaan pääset tästä.