Siilinjärven seurakuntatalo

Siilinjärven seurakuntatalo

Kirkon vieressä sijaitsee vuonna 1969 rakennettu, vuonna 1989 laajennettu seurakuntatalo, josta voit vuokrata useita erikokoisia tiloja perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Seurakuntatalo sijaitsee Siilinjärven keskustan tuntumassa Kirkonmäen alueellaosoitteessa Haarahongantie 4.

Tutustu seurakuntatalon tiloihin tai tule käymään paikan päällä!

Tiloja parinkymmenen ja yli sadan hengen tilaisuuksiin

Pieneen saliin mahtuu enintään 50 henkilöä, kun tila on kalustettu myös tarjoilua varten.  Tila sopiikin parhaiten tilaisuuksiin, joissa järjestetään vain kahvitus.  Tilan enimmäishenkilömäärä on 60.  Ruokatarjoilullisiin tilaisuuksiin suosittelemme päätysalin tai ison salin kahvion käyttöä. Pienessä salissa on piano, ja salin vieressä on oma keittiö, jonka varustuksena on mm. astianpesukone, kahvinkeitin ja jääkaappi. Saliin sisäänkäynti on seurakuntatalon uuden osan pääovesta sisäpihalta.

Päätysali muuntuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Kun tila on kalustettu tarjoiluun soveltuvaksi, siihen mahtuu enintään 70 osallistujaa. Tilan enimmäishenkilömäärä on 90.  Tilan käytössä voi hyödyntää lisätilana vieressä olevaa Perähuonetta, johon voi sijoittaa kahvi- ja ruokatarjoilupöydän. Tarjoilun järjestäminen hoituu vieressä olevasta pääkeittiöstä, joka on varustukseltaan laitoskeittiö. Saliin sisäänkäynti on seurakuntatalon uuden osan sivuovesta sisäpihalta.

Perähuonetta käytetään kokouksiin ja päätysalin tilaisuuksien tarjoilutilana. Kokouspöydän ääreen mahtuu 16 istumapaikkaa. Perähuoneeseen on käynti sekä seurakuntatalon uuden osan sivuovesta että vanhan osan eli ison salin puoleisesta aulasta.

Iso sali ja kahvio yhdistettyinä soveltuvat suurien tilaisuuksien järjestämiseen. Pöydillä sisustettuna iso sali sopii enintään 144 henkilön tilaisuuksiin ja kahvio 56 henkilön tilaisuuksiin. Iso sali ja kahvio voidaan kalustaa myös pelkästään tuoleilla, jolloin henkilömäärä saa olla enintään 260.

Salia ja kahviota voi käyttää myös erillisinä, mutta tarjoilun järjestäminen isoon saliin edellyttää aina myös kahvion käyttöä. Tilojen vieressä on seurakuntatalon laitoskeittiötasoinen pääkeittiö.

Takkahuone sopii kokoushuoneeksi, ruokailu- ja valmistautumistilaksi erilaisiin tilaisuuksiin 20 henkilölle. Takkahuoneeseen on käynti seurakuntatalon vanhan osan eli ison salin puoleisesta aulasta.

pdf liite

Siilinjärven seurakuntatalon pienen salin pohjakuva (pdf)

pdf liite

Siilinjärven seurakuntatalon päätysalin pohjakuva (pdf)