Vuorelan kirkko

Vuorelan kirkko

Vuorelan kirkossa on kirkkosalin lisäksi vuokrattavissa kahvio-, kerho- ja keittiötiloja erilaisiin tapahtumiin.

Vuorelan kirkon yläkerroksen sali on vihitty kirkoksi, ja siihen saadaan istumapaikkoja enintään 157 henkilölle esimerkiksi kaste-, vihki- ja siunaustilaisuuksiin.

Kirkkosalin vieressä on kahviotila, joka voidaan paljeovella rajata vaikkapa perhejuhliin soveltuvaksi tarjoilutilaksi. Kahvion peruskalustus riittää 40 hengelle.  Tilan enimmäishenkilömäärä on 57.

Kahvion ja osan kirkkosalia yhdistämällä on mahdollisuus järjestää tarjoilu enintään 80 hengen tilaisuuteen.   Kahvion vieressä on pieni laitoskeittiö.

Vuorelan kirkon alakerran kerhotilassa (ryhmähuone 2) on mahdollista järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia (esim. kastetilaisuus) enintään 40 hengelle.Tilassa on käytettävissä pienkeittiö, jota voidaan käyttää kahvitarjoilun järjestämiseen.

Tule käymään (Rissalantie 2, Vuorela) tai tutustu kirkkoon kuvien kautta!

Vuorelan kirkon tilojen vuokrat 1.7.2016 lukien

Kirkolliset toimitukset

Oman seurakunnan jäseneltä ei peritä vuokraa tilasta, jossa kirkollinen toimitus (kaste, vihkiminen tai hautaan siunaus) suoritetaan.  Jos samassa tilassa järjestetään toimituksen jälkeen perhejuhla, peritään hinnoittelun mukainen vuokra 50 %:lla alennettuna.

Muilta kuin oman seurakunnan jäseniltä peritään kirkollisissa toimituksissa tilavuokrana 80 €, kuitenkin enintään tilalle vahvistettu perusvuokra.

Perhejuhlat

Hinnoittelua sovelletaan, kun tapahtuman kohdehenkilönä on oman seurakunnan jäsen. Perhejuhlalla tarkoitetaan kaste-, hää- ja rippijuhlaa sekä muistotilaisuutta.

Vuokraan sisältyy tilan käyttö kalusteineen ja varusteineen, keittiön ja astiastojen käyttö sekä pöytäliinat.  Keittiön käytöstä perhejuhlaa edeltävänä päivänä peritään tuntiveloitus.

Ruokatarjoilu

Kahvitarjoilu
Kahvio 120 90
Kahvio ja kirkkosali 170 140
Ryhmähuone 2 100 80
Pääkeittiön erilliskäyttö 8 €/t 8 €/t

Muut tapahtumat

Perushintaan sisältyy tilan käyttö varusteineen kalusteineen.  Tarjoilua sisältävissä tapahtumissa vuokraan sisältyy lisäksi keittiötilojen ja astiastojen käyttöoikeus.  Jos tapahtumaan tarvitaan pöytäliinat, ne laskutetaan erikseen.

Perusvuokra Ruokatarjoilu Kahvitarjoilu

Kahvio

Kirkkosali 125 - -
Kahvio + kirkkosali 150 210 180