Ruokoniemen leirikeskus

Ruokoniemen leirikeskus

Seurakunnan leirikeskus sijaitsee 17 km:n päässä kirkonkylästä luonnonkauniin Kallaveden rannalla Väänälänrannan kylässä (Ruokoniementie 142). Sen päärakennuksessa on opetus- ja ruokailutilat ja majoitusrakennuksessa vuonna 2001 remontoidut majoitustilat 40 hengelle. Lisäksi Ruokoniemessä on kappeli- ja opetustila, saunarakennus ja tilava grillikatos. Kesäisin leirikeskus on pääosin seurakunnan omassa käytössä.

Leirikeskus ympäristöineen sopii erinomaisesti häätilaisuuksien ja muiden perhejuhlien viettoon. Päärakennuksessa on tilava laitoskeittiö ja salissa on mahdollista järjestää tarjoilu 60 henkilölle, tilojen enimmäishenkilömäärä on 80.  Seurakunnalta voi tiedustella varauksen yhteyteen myös ateriapalveluja.  Kesäkaudella ateriapalveluita järjestetään vain omaan toimintaan.  Alle 20 hengen ryhmille ei ateriapalveluita seurakunnan toimesta järjestetä. Tutustu leirikeskukseen kuvien kautta!

Leirikeskuksen tilojen vuokrat ja ateriapalveluiden hinnat 1.7.2016 lukien (sis. alv)

Perhejuhlat

Perhejuhlahinnoittelua sovelletaan, kun tapahtuman kohdehenkilönä on oman seurakunnan jäsen.  Perhejuhlalla tarkoitetaan kaste-, hää- ja rippijuhlaa sekä muistotilaisuutta.

Vuokraan sisältyy tilan käyttö kalusteineen ja varusteineen, keittiön ja astiastojen käyttö sekä pöytäliinat.  Keittiön käytöstä perhejuhlaa edeltävänä päivänä peritään tuntiveloitus.

Ruokatarjoilu Kahvitarjoilu
Päärakennus / vrk 170 140
Keittiön erilliskäyttö 10 e/tunti 10 e/tunti

Muut tapahtumat ja palvelut

Perushintaan sisältyy tilan käyttö varusteineen kalusteineen.  Tarjoilua sisältävissä tapahtumissa vuokraan sisältyy lisäksi keittiötilojen ja astiastojen käyttöoikeus.  Jos tapahtumaan tarvitaan pöytäliinat, ne laskutetaan erikseen.

Perusvuokra Ruokatarjoilu Kahvitarjoilu

Kahvi/tee/mehu + suolainen / täytekakku 4,00 4,00
Kahvi/tee/mehu + makea + suolainen 5,50 5,50
Kahvi/tee/mehu + suolainen + täytekakku 7,00 7,00

Alle 20 hengen ryhmille ei ateriapalve­luita seurakunnan toimesta järjestetä.  Kahvitarjoilu voidaan järjestää 10 hengen ryhmälle. Erityistuotteet ja -tarjoilut hinnoitellaan erikseen keittiöesimiehen toimesta.