Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesäksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin.

Palkkaamme seurakuntamme hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon kahdeksan nuorta kausityöntekijää: neljä kesäkuuksi (4.-30.6.) ja neljä heinäkuuksi (2.-29.7.).

Työntekijöiden tehtävänä on muun muassa haravoida ja siistiä nurmialueita, kastella ja kitkeä hoitohautojen kukkia, huoltaa hautausmaan käytäviä ja leikata nurmikkoa.

Voit hakea näihin tehtäviin, jos olet vähintään 17-vuotias opiskelija tai muu tähän rinnastettava henkilö, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito.

Hautausmaa- ja puistotyöstä maksamme palkkaa 1 140 €/kk.

Hae viimeistään 28.2. klo 15

Hae hautausmaalle kesätyöhön 28.2.2018 klo 15 mennessä oheisella verkkolomakkeella.

Valinnassa voidaan huomioida sosiaalisia perusteita. Kirjoita niistä tarvittaessa lomakkeen Lisätiedot-kohtaan.

Lisätietoja antavat

• kiinteistötyönjohtaja Jarkko Kuosmanen:
    044 7284 632, **@**
  • puutarhuri Maija-Liisa Räihä:
    044 7284 626 **@**

Täytä hakemus huolellisesti. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Haen Siilinjärven seurakuntaan hautausmaa- ja puistotyöhön
Toivomus työn ajankohdasta

Henkilötiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein, sillä kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostiin.
Osaaminen
Koulutus
peruskoulutus, tutkinnot ja niiden suoritusaika, kurssit
Työkokemus
työtehtävä, työnantaja, työsuhteen kesto
Työkokemus seurakunnassa
Oletko ollut aiemmin seurakunnalla kesätöissä? Missä tehtävässä?
Ajokortti
Onko sinulla ajokortti? Mikä ajokorttiluokka?
Vapaa esittely
Kerro itsestäsi, tärkeimmästä osaamisestasi ja erityisistä syistä valita juuri sinut.
Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää