Kirkonmäki kuhisee ILOA palmusunnuntaina
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kirkonmäki kuhisee ILOA palmusunnuntaina

Palmusunnuntaina 25.3. Siilinjärven Kirkonmäellä kuhisee jälleen. Iloinen pääsiäisen odotus alkaa kirkon perhemessusta.

Kohta koittaa palmusunnuntai. Silloin Raamatusta avataan kertomus aasilla ratsastavasta Jeesuksesta ja palmunoksia heiluttavasta väkijoukosta. Palmusunnuntaina 25.3. Siilinjärven kirkolla ja seurakuntatalolla pistetään pystyyn saman oloinen väen kuhina Kirkonmäki kuhisee ILOA -tapahtumassa.  Tapahtuma alkaa kirkon perhemessusta klo 10 ja jatkuu klo 11–13.30 kylän menoina.

Palmusunnuntain tapahtumassa valmistaudutaan pääsiäisjuhlaan yhdessä. Kuva: Sanna Marin

Ravintola Vellikello tarjoaa lounaaksi perunavelliä ja Ruustinnan kuppilasta ostat jälkkäriksi kahvit ja herkut Yhteisvastuun hyväksi.

Leikkimielisille suosittelemme Sakastin seikkailurataa ja kasvomaalausta, ja kädentaidot pääsevät loistamaan Askartelupajassa. Kello 12.30 pääset kirkossa tutustumaan urkuihin. Lisäksi tarjolla on Teatteri Aasinhännän esitys Pääsiäisyllätys klo 11.30, 12.30 ja 13 ja Cineman elokuva Viimeinen näytös yli 12-vuotiaille klo 11.30. Torikokouksessa tapaat tuttuja ja tutustut uusiin.

Hyviä ostoksia myyjäisissä ja basaarissa

Myyjäisissä ja Lelukirppiksellä teet hyviä ostoksia Yhteisvastuun hyväksi sekä Lähetysbasaarin ostoksilla tuet seurakuntamme lähetyskohteita. Jännitystä ja hyväntekemistä on luvassa myös Yhteisvastuu-arpajaisissa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikenikäisille. Ravintolaa ja kuppilaa sekä myyntikojuja varten kannattaa kuitenkin varata taskurahaa. Lähetysbasaaria lukuun ottamatta tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen nälän ja köyhyyden torjumiseksi.

 

Rippikoululainen, tästä tapahtumapäivästä saat Muu tilaisuus -merkinnän Viimeinen näytös -elokuvan jälkeen.

Tänäkin vuonna pääset valmistelemaan pääsiäistä seurakuntatalolla Kirkonmäki kuhisee ILOA -tapahtumassa. Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

I kappalaisen virka

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Siilinjärven seurakunnan I kappalaisen viran. Hakuaikaa on 16.4.2018 asti. Lue lisää