Vastuuryhmät

Vastuuryhmät ideoivat ja toteuttavat

Seurakuntalaiset osallistuvat seurakuntamme kehittämiseen sekä toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen myös vastuuryhmissä. Niiden jäsenet avustustavat tapahtumissa, antavat ja käsittelevät palautetta ja antavat ideansa yhteiseksi hyväksi.

Tällä hetkellä seurakunnassamme toimii seitsemän vastuuryhmää. Uudet vastuuryhmät aloittivat kaksivuotisen toimintakautensa vuoden 2017 alussa.

Musiikkityön vastuuryhmä

Tiina Naumanen, Jarkko Maukonen, Matti Anttila ja Rami Tuomikoski

Aikuistyön vastuuryhmä

Kati Palmgren, Tommi Wihinen, Matti Ulmanen ja Armi Salo