Osallistu

Osallistu ja tule mukaan

Vapaaehtoiseksi: myytävien tuotteiden tekijä, kahvin keittäjä, avustaja tapahtumissa, kirkkokahveilla, lähetysrenkaassa tai arpajaisissa, pullien ja kakkujen leipoja, ruokalippujen myyjä, postimerkkien lajittelija, ompelija, neuloja, valokuvaaja, ryhmän vetäjä, hartauden pitäjä…? Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistehtäviin vapaaehtoistyo.fi -sivustolta.

Lähetyspiirit, jotka kokoontuvat Kumpusen-Pettäisen alueella, Koivusaaressa, Harjamäellä ja Vuorelassa.

Lähetyksen sydänäänet papin johdolla kerran kuussa lähetyskellarilla.

Vuorelan Näpertäjät Vuorelan kirkon alakerran uusituissa tiloissa kuukausittain.

Sytytä kirkossa kynttilä lähetyskynttelikköön.

Kirkkokahvit ajoittain Siilinjärven seurakuntatalolla, lähetyskellarilla ja Vuorelan kirkolla.

Otamme vastaan vanhoja postimerkkejä, kortteja ja rahoja, jotka huutokaupataan Suomen Lähetysseuran kautta. Näitä voit toimittaa seurakuntaan. Huutokaupattujen postimerkkien tuotto on vuodessa kymmeniä tuhansia euroja! Ohjeet keräämiseen täältä tai alla olevasta liitteestä.

Vastaanotamme myös lankoja, josta neulomme mm. villasukkia, myssyjä, pehmoleluja. Voit tuoda myös valmiita käsitöitä meille myyntiin lähetyksen hyväksi.

Lähetystyön järjestämät tapahtumat: myyjäiset, lähettien vierailut, lähetyslounaat, keräykset, tanssitunnit... Seuraa tapahtumakalenteria.

Lisätiedot seurakunnan kansainvälisyyteen liittyen lähetyssihteeriltä.

pdf liite

Postimerkkien ja -korttien keräysohje.
Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää