Osallistu

Osallistu ja tule mukaan

Vapaaehtoiseksi: myytävien tuotteiden tekijä, kahvin keittäjä, avustaja tapahtumissa, kirkkokahveilla, lähetysrenkaassa tai arpajaisissa, pullien ja kakkujen leipoja, ruokalippujen myyjä, postimerkkien lajittelija, ompelija, neuloja, valokuvaaja, ryhmän vetäjä, hartauden pitäjä…? Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistehtäviin vapaaehtoistyo.fi -sivustolta.

Lähetyspiirit, jotka kokoontuvat Kumpusen-Pettäisen alueella, Koivusaaressa, Harjamäellä ja Vuorelassa.

Lähetyksen sydänäänet papin johdolla kerran kuussa lähetyskellarilla.

Vuorelan Näpertäjät Vuorelan kirkon alakerran uusituissa tiloissa kuukausittain ja Paja -toiminta Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellarilla keskiviikkoisin.

Sytytä kirkossa kynttilä lähetyskynttelikköön.

Kirkkokahvit ajoittain Siilinjärven seurakuntatalolla, lähetyskellarilla ja Vuorelan kirkolla.

Otamme vastaan vanhoja postimerkkejä, kortteja ja rahoja, jotka huutokaupataan Suomen Lähetysseuran kautta. Näitä voit toimittaa seurakuntaan. Huutokaupattujen postimerkkien tuotto on vuodessa kymmeniä tuhansia euroja! Ohjeet keräämiseen täältä.

Vastaanotamme myös lankoja, josta neulomme mm. villasukkia, myssyjä, pehmoleluja. Voit tuoda myös valmiita käsitöitä meille myyntiin lähetyksen hyväksi.

Voit lahjoittaa omat poltettujen kynttilöiden loppujäämistön lähetykselle. Vapaaehtoist tekevät lahjoituskynttilöistä sekä kirkon kynttilöiden jäämistöstä uusia kynttilöitä myyntiin lähetyksen hyväksi.

Vastaanotamme vanhoja silmälaseja, jotka lahjoitetaan kehitysmaihin uusiokäyttöön.

Lähetystyön järjestämät tapahtumat: myyjäiset, lähettien vierailut, lähetyslounaat, keräykset, tanssitunnit... Seuraa tapahtumakalenteria.

Lisätiedot seurakunnan kansainvälisyyteen liittyen lähetyssihteeriltä.