Osallistu

Osallistu ja tule mukaan

Vapaaehtoiseksi: myytävien tuotteiden tekijä, kahvin keittäjä, avustaja tapahtumissa, kirkkokahveilla, lähetysrenkaassa tai arpajaisissa, pullien ja kakkujen leipoja, ruokalippujen myyjä, postimerkkien lajittelija, ompelija, neuloja, valokuvaaja, ryhmän vetäjä, hartauden pitäjä…? Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistehtäviin vapaaehtoistyo.fi -sivustolta.

Lähetyspiirit, jotka kokoontuvat Kumpusen-Pettäisen alueella, Koivusaaressa, Harjamäellä ja Vuorelassa.
Seurakuntatalon lähetyspiiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 lähetyskellarilla syyskuusta 2017 alkaen.

Lähetyksen sydänäänet papin johdolla kerran kuussa lähetyskellarilla.

Vuorelan Näpertäjät Vuorelan kirkon alakerran uusituissa tiloissa kuukausittain.

Sytytä kirkossa kynttilä lähetyskynttelikköön.

Kirkkokahvit ajoittain Siilinjärven seurakuntatalolla, lähetyskellarilla ja Vuorelan kirkolla.

Lähetystyön Putiikki Siilinjärven seurakuntatalon lähetyskellarissa. Osta pienet lahjatavarat, käsityöt ja onnittelukortit kätevästi. Tuotteita myynnissä myös tapahtumissa.

Otamme vastaan vanhoja postimerkkejä, kortteja ja rahoja, jotka huutokaupataan Suomen Lähetysseuran kautta. Näitä voit toimittaa seurakuntaan. Huutokaupattujen postimerkkien tuotto on vuodessa kymmeniä tuhansia euroja! Ohjeet keräämiseen täältä tai alla olevasta liitteestä.

Vastaanotamme myös lankoja, josta neulomme mm. villasukkia, myssyjä, pehmoleluja. Voit tuoda myös valmiita käsitöitä meille myyntiin lähetyksen hyväksi.

Lähetystyön järjestämät tapahtumat: myyjäiset, lähettien vierailut, lähetyslounaat, keräykset, tanssitunnit... Seuraa tapahtumakalenteria.

Lisätiedot seurakunnan kansainvälisyyteen liittyen lähetyssihteeriltä.

pdf liite

Postimerkkien ja -korttien keräysohje.