Perhemessut

Perhemessut

”Lapset saavat tulla, Jeesus sanoit niin. Vapahtajan luokse kaikki kutsuttiin.”  Siksi mekin kutsumme lapsia perheineen perhekirkkoon.

Perhemessu on suunniteltu lapsille sopivaksi. Sisäläen niin nähtävää kuin tehtävää. Muutaman kerran vuodessa vietämme myös perhemessua, jossa niin lapset kuin aikuisetkin saavat osallistua ehtoolliselle.

Jokainen jumalanpalvelus kirkoissamme tulisi olla sellainen, että siellä on tilaa kaikenikäisille. Välillä jumalanpalvelukset rakennetaan myös aikuiskävijöiden tarpeista käsin, mutta silloinkin haluamme lasten viihtyvän jumalanpalveluksessa. Niinpä olemme tehneet lapsille kirkkokassit, joista löytyy pientä puuhaa nuorelle kirkkokansalle. Kirkkokassit ovat saatavilla Siilinjärven kirkon keskiosasta muissa kuin perhejumalanpalveluksissa.

Perhemessut syksyllä 2018

30.9. Mikkelinpäivän perhemessu klo 10 Siilinjärven kirkossa
ja perhetapahtuma seurakuntatalolla.

Kirkonkellot soivat iloisesti kutsuen  tervetulleeksi koko perheen pienet ja suuret!

Kirkkokassista löytyy pikkulapsille mielekästä tutkittavaa jumalanpalveluksen ajaksi.
Kuva: Sini Sorjonen

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää