Perhemessut

Perhemessut

”Lapset saavat tulla, Jeesus sanoit niin. Vapahtajan luokse kaikki kutsuttiin.”  Siksi mekin kutsumme lapsia perheineen perhekirkkoon.

Kirkonmäki kuhisee iloaPerhemessu on suunniteltu lapsille sopivaksi. Sisäläen niin nähtävää kuin tehtävää. Muutaman kerran vuodessa vietämme myös perhemessua, jossa niin lapset kuin aikuisetkin saavat osallistua ehtoolliselle.

Jokainen jumalanpalvelus kirkoissamme tulisi olla sellainen, että siellä on tilaa kaikenikäisille. Välillä jumalanpalvelukset rakennetaan myös aikuiskävijöiden tarpeista käsin, mutta silloinkin haluamme lasten viihtyvän jumalanpalveluksessa. Niinpä olemme tehneet lapsille kirkkokassit, joista löytyy pientä puuhaa nuorelle kirkkokansalle. Kirkkokassit ovat saatavilla Siilinjärven kirkon keskiosasta muissa kuin perhejumalanpalveluksissa.

Perhemessut keväällä 2019

17.2. Perhemessu klo 10 Siilinjärven kirkossa,
         päiväkerholaiset laulavat

14.4. Palmusunnuntain perhemessu klo 10 Siilinjärven kirkko.
         Messun jälkeen perhetapahtuma
         "Kirkonmäki kuhisee iloa" seurakuntatalolla

Kirkonkellot soivat iloisesti kutsuen  tervetulleeksi koko perheen pienet ja suuret!

Kirkkokassista löytyy pikkulapsille mielekästä tutkittavaa jumalanpalveluksen ajaksi.
Kuva: Sini Sorjonen