Perhemessut

Perhemessut

”Lapset saavat tulla, Jeesus sanoit niin. Vapahtajan luokse kaikki kutsuttiin.”  Siksi mekin kutsumme lapsia perheineen perhekirkkoon.

Perhemessu on suunniteltu lapsille sopivaksi. Sisäläen niin nähtävää kuin tehtävää. Muutaman kerran vuodessa vietämme myös perhemessua, jossa niin lapset kuin aikuisetkin saavat osallistua ehtoolliselle.

Jokainen jumalanpalvelus kirkoissamme tulisi olla sellainen, että siellä on tilaa kaikenikäisille. Välillä jumalanpalvelukset rakennetaan myös aikuiskävijöiden tarpeista käsin, mutta silloinkin haluamme lasten viihtyvän jumalanpalveluksessa. Niinpä olemme tehneet lapsille kirkkokassit, joista löytyy pientä puuhaa nuorelle kirkkokansalle. Kirkkokassit ovat saatavilla Siilinjärven kirkon keskiosasta muissa kuin perhejumalanpalveluksissa.

Perhemessut syksyllä 2017

1.10. klo 11 Perhemessu ja Mikkelinpäivän perhetapahtuma Vuorelan kirkossa.

12.11. klo 10 Isänpäivän Perhemessu Siilinjärven kirkossa

ja perhetapahtuma seurakuntatalolla

Soivat iloisesti kirkonkellot toivottaen lämpimästi

tervetulleeksi koko perheen pienet ja suuret!

Kirkkokassista löytyy pikkulapsille mielekästä tutkittavaa jumalanpalveluksen ajaksi.
Kuva: Sini Sorjonen