Nimikkokohteet

Nimikkokohteet

Ovat alueita, projekteja tai lähetysjärjestöjen yhteistyökumppanijärjestöjä, jotka tarvisevat laaja-alaista tukea. Seurakuntamme on tehnyt lähetysjärjestöjen kanssa sopimuksen, jossa lupaudumme tukemaan näitä yhdessä nimettyjä kohteita.

Kohteita tuetaan rukouksin ja taloudellisesti mm. vuosittaisesti budjettivaroin kuin vapaaehtoisen kannatuksen kautta, järjestäen myyjäisiä ja erilaisia tapahtumia varoja keräten.

Tukemastamme lähetystyöstä saat ajankohtaista tietoa lähetysrenkaan kautta ja lisätietoja antaa lähetyssihteeri.

Lastenoikeuksien puolustaminen Israelin ja Palestiinan alueilla Suomen Lähetysseuran kautta
Facebook: Suomen Lähetysseura Lähi-Idässä

Hanna-työ Turkissa Medialähetys Sanansaattajat kautta
Facebook: Medialähetys Sanansaattajat

Raamatunkäännöstyö Venäjällä Suomen Pipliaseuran kautta.
Facebook: Suomen Pipliaseura

Senegalin luterilaisen kirkon työ Suomen Lähetysseuran kautta
Facebook: Suomen Lähetysseura Läntisessä Afrikassa

TEACH Nepal -järjestön materiaalituotanto Nepalissa Suomen Lähetysseuran kautta.
Facebook: Suomen Lähetysseura Nepalissa

Teologinen koulutus Hongkongissa Suomen Lähetysseuran kautta.
Facebook: Suomen Lähetysseura Hongkong, Taiwan & Manner-Kiina

Lähetyssihteeri Jenni Shakya vieraili syksyllä 2015 Nepalissa Teach Nepal järjestössä. Kuvassa silloinen järjestön työntekijä Devanand.