Postia koteihin

Postia koteihin

Liity perheiden postituslistalle, saat joka kuukausi sähköpostia kotiseurakunnastasi.

Perheiden postituslistalta saatte iloa arkeen sekä vanhemmille että lapsille. Kuukausittaisen sähköpostikirjeen sisällöt käsittelevät vanhemmuutta, kristillistä kasvatusta sekä lapsen kasvua ja kehitystä. Joka kerralla mukana on myös vinkkejä yhteisiin puuhiin ja askarteluihin. Posti tuo tullessaan tiedon myös ajankohtaisista tapahtumista.

Tilaa kirje sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. Voit koska tahansa lopettaa kuukausikirjeen tilaamisen.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Kyllä kiitos, haluan liittyä perheiden postituslistalle.
Sähköpostiosoite
Nimi
Lasten syntymävuodet
Kesätyöpaikat hautausmailla