Harrastustarjotin

Harrastusryhmät koululaisille

Pelejä ja sählyä!

Kuva: Sanna Marin

Kokki-illoissa loihditaan lämpimiä aterioita ja makoisia jälkiruokia.

Syyskuun 3. päivä on alkanut ilmoittautuminen uusiin harrastusryhmiin netissä.

Katso vapaita paikoja, kysy ja ota yhteyttä!

Yhteistyössä 4H:n ja Kuvataideyhdistyksen kanssa järjestettäviin ryhmiin ilmoittautuminen alkaa aikaisemmin. Katso ryhmän kohdalta tarkempi ajankohta.

Ryhmät pyörähtävät  käyntiin elo- syyskuun aikana.

Koko harrastusvuodeksi ilmoittaudutaan syksyllä tai ryhmiin voi ilmoittautua myös toimintavuoden aikana. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua varasijalle sivun ohjeiden mukaan.

Oletko kiinnostunut kokkaamisesta, sählystä, liikunnasta, tanssista, laulamisesta, hauskoista peleistä ja leikeistä, näyttelemisestä, piirämisestä tai askartelusta? Olisiko mukava tehdä oma keppihevonen?

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on täyttynyt, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostitse, osoitteen saat ryhmän verkkosivulta 3.9. alkaen.

Koulujen loma-aikoina eikä hiljaisella viikolla (vk 16) ole ryhmätoimintaa. Syyskauden päätökseen kokoonnutaan Kirkonmäki kuhisee VALOA -tapahtumassa joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Ohjaajina toimivat vapaaehtoiset kerhonohjaajakurssin käyneet nuoret apunaan nuorempia apuohjaajia eli appareita.

Kysy lisää seurakunnan nuorisotyönohjaajilta Tuomo Toivaselta ja Anne Roivaiselta.

Harrastustarjotin 20182019

Siilinjärven seurakuntatalolla

Haarahongantie 4

Vuorelan kirkolla

Rissalantie 2

Muualla

Syysloman Alkajaisleiri alakouluikäisille la–su 13.–14.10.2018.

Harrastusten tiimellyksessä muista myös nämä:

Ilmoittautuminen, seurakuntatalo, nuorisotila, pehmomiekkailu 4.-6.-luokkalaisille pojille

Pehmomiekkailua 4.-6.-luokkalaisille pojille Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotilassa tiistaisin alkaen 11.9.2018 klo 17-18. Ei tarvitse tuoda omia miekkoja. Lue lisää

Ilmoittautuminen, seurakuntatalo tiistai Kokki-ilta

Leivotaan, loihditaan lämpimiä aterioita, valmistetaan välipaloja ja makoisia jälkiruokia tiistaisin. Lue lisää

Ilmoittautuminen keskiviikko Kokki-ilta

Ilmoittautuminen, seurakuntatalo, Tanssi ja leikki

Noin 6-9 vuotiaille to klo 17.30-18.30 alk. 13.9. alahuoneet. Lue lisää

Seurakuntatalo, Kuvataidekerho 7-12 –vuotiaille

Seurakuntatalo, Kepparikerho 1.-4.-luokkalaisille

Seurakuntatalo, Kuviskerhot Pirteät ja Vikkelät pikkusisaruksille

4-6-vuotiaille joka toinen ti klo 17.30 -19. Lue lisää