Miesten ryhmä Aikamiehet

Aikamiehet miesten tuntojen äärellä

Aikamiehet ovat innostuneet miehiä yhdistävästä tekemisestä ja ajatustenvaihdosta.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

Seurakunta tarjoaa miehille oman ryhmän: keskustelevat ja toiminnalliset Aikamiesten kokoontumiset.

Siilinjärven seudun miehet, hoi!

Seurakuntalaismiehet järjestävät omaa yhteistä tekemistä.

Miestenkerho Aikamiehet kokoontuu kuukausittain kahvikupposen ääreen jakamaan tuntoja miehen elämästä - olipa ikä sitten mikä hyvänsä. Illan aiheet nousevat miehen sielunmaisemasta. Aikamiehissä pääset mukaan myös tekevään toimintaan vapaaehtoistyön parissa.

Tapahtuu:

- Lähdemme ma 19.2. tutustumaan Siilinjärven Vapaaseurakuntaan. Lähtö yhteiskyydein kirkon parkkipaikalta klo 17.45 tai toki voit tulla myös omin kyydein Vapaaseurakunnalle, osoite Asematie 7. Tilaisuus alkaa klo 18.

Ekumenian hengessä siis mukaan ja vinkkaa kaverillekin!

Muut tapaamiset näet tapahtumakalenterista.

Olet lämpimästi tervetullut!

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla