Miesten ryhmä Aikamiehet

Aikamiehet miesten tuntojen äärellä

Aikamiehet ovat innostuneet miehiä yhdistävästä tekemisestä ja ajatustenvaihdosta.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

Seurakunta tarjoaa miehille oman ryhmän: keskustelevat ja toiminnalliset Aikamiesten kokoontumiset.

Siilinjärven seudun miehet, hoi! Seurakuntalaismiehet päättivät järjestää miehille omaa yhteistä tekemistä.

Miestenkerho Aikamiehet kokoontuu kuukausittain kahvikupposen ääreen jakamaan tuntoja miehen elämästä - olipa ikä mikä hyvänsä.

Seuraava tapaaminen:

Vapahtajamme syntymäjuhla Joulu lähestyy. Joulun aika on erityistä etsikkoaikaa ihmiselle. Mutta mitä  tarkoitetaan, kun puhutaan ns. etsikkoajoista ihmisen elämässä?

Tätä pysähdymme pohdiskelemaan jouluisissa tunnelmissa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös Vuorelan miestenpiirin jäsenet yhteiseen kokoontumiseen!

- torstaina 21.12. klo 18 pienessä salissa.

Muut tapaamiset näet tapahtumakalenterista.

Olet lämpimästi tervetullut!