Miesten ryhmä Aikamiehet

Aikamiehet miesten tuntojen äärellä

Aikamiehet ovat innostuneet miehiä yhdistävästä tekemisestä ja ajatustenvaihdosta.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

Seurakunta tarjoaa miehille oman ryhmän: keskustelevat ja toiminnalliset Aikamiesten kokoontumiset.

Siilinjärven seudun miehet, hoi!

Seurakuntalaismiehet järjestävät omaa yhteistä tekemistä.

Miestenkerho Aikamiehet kokoontuu kuukausittain kahvikupposen ääreen jakamaan tuntoja miehen elämästä - olipa ikä sitten mikä hyvänsä. Illan aiheet nousevat miehen sielunmaisemasta. Aikamiehissä pääset mukaan myös tekevään toimintaan vapaaehtoistyön parissa.

Tapahtuu:

- Torstai 25.10 klo 18 pienisali.

Yleisen määrittelyn mukaan sukupuoli-identiteetillä tarkoitetaan nykyisin henkilön kokemusta omasta sukupuolestaan. Jukisuudessa käydään vilkasta keskustelua sukupuolen moninaisuudesta. Sukupuoli-identiteetistä on siis tullut liukuva käsite. Minkälaisia ajatuksia asiasta herää kristillisessä viitekehyksessä?

Tervetuloa jutustelemaan mielenkiintoisen asian äärelle!

Muut tapaamiset näet tapahtumakalenterista.

Olet lämpimästi tervetullut!