Miesten ryhmä Aikamiehet

Aikamiehet miesten tuntojen äärellä

Aikamiehet ovat innostuneet miehiä yhdistävästä tekemisestä ja ajatustenvaihdosta.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

Seurakunta tarjoaa miehille oman ryhmän: keskustelevat ja toiminnalliset Aikamiesten kokoontumiset.

Siilinjärven seudun miehet, hoi!

Seurakuntalaismiehet järjestävät omaa yhteistä tekemistä.

Miestenkerho Aikamiehet kokoontuu kuukausittain kahvikupposen ääreen jakamaan tuntoja miehen elämästä - olipa ikä sitten mikä hyvänsä. Illan aiheet nousevat miehen sielunmaisemasta. Aikamiehissä pääset mukaan myös tekevään toimintaan vapaaehtoistyön parissa.

Tapahtuu:

- Keskiviikko 28.11 klo 18 pienisali.

Kokoonnumme jälleen miestä askarruttavien aiheiden parissa. Jos haluat, voit pohtia etukäteen, mitä Aikamiesten toiminta on vuosien varrella merkinnyt elämässäsi. Onko sinulla kenties joku muu ajatus, asia tai huomio mielen päällä, jonka haluaisit jakaa ryhmässä. Mikä on sinun elämän mottosi?

Tervetuloa jutustelemaan mielenkiintoisen asian äärelle!

Muut tapaamiset näet tapahtumakalenterista.

Olet lämpimästi tervetullut!