Mennään kirkkoon ja tapahtumiin

Eletään hyvää pyhää ja arkea yhdessä

Kirkonmäki kuhisee -VALOA

Ma 3.12. klo 18–19.30 Siilinjärven seurakuntatalolla.

Ti 4.12. klo 18–19.30 Vuorelan kirkolla.

Ilta on samalla kaikkien ryhmien yhteinen kauden päätöstapahtuma, jossa on monenmoista tekemistä ja näkemistä eri-ikäisille adventin hengessä.

Ryhmien jäsenet voivat tulla tapahtumaan itsenäisesti.

Oma ohjaaja kokoaa ryhmänsä aulassa, josta he siirtyvät salin puolelle. Ryhmän oppaina kulkevat omat ohjaajat toimintapisteeltä toiselle. Kotiväki tai muu aikuinen voi tulla vaikka muiden sisarusten kanssa myös mukaan.

Harrastusvuosi jatkuu tammikuun toisesta viikosta alkaen. Uutta ilmoittautumista ei tarvita.

Muuta:

Su 2.12. klo 10 Ensimmäisen Adventtisunnuntain messu Siilinjärven kirkossa ja Vuorelan kirkossa klo 17. Mennään laulamaan Hoosiannaa!

Tulkaa siis koko perheenä seurakunnan tapahtumiin, jossa jokainen saa olla omana itsenään mukana.

Katso  tapahtumakalenterista menovinkkejä ja jumalanpalveluskalenterista messujen ja perhekirkkojen ajankohdat.

Tule mukaan kouluikäisten Arkkis-iltaan ja Pyylammen perhepyhäkouluun.

Tutustu pikkulapsiperheiden toimintaan.