Kerhonohjaajaksi ja appariksi

Kerhonohjaajaksi ja appariksi

Sählykerhonohjaaja toimii ryhmänsä tsemppaajana ja erotuomarina. Mukavat liikuntapelit kuuluvat myös iltoihin.

Kerhonohjaajakurssilla seurakuntatalon nuorisotilassa.

Koululaisten Harrastuskerhoihin tarvitaan ohjaajia. Olisitko sinä yksi heistä?

Harrastuskerhoa vetää aina kaksi ohjaajaa.

Hienoa on, että 6-14-vuotiaiden parissa toimivana ohjaajana saat käyttää yllinkyllin omaa luovuuttasi ja osaamistasi.

Samalla huomaat kuinka järjestyksenpito- ja ryhmänhallintataitosi kasvavat.

Kerhonohjaajat ovat vapaaehtoisia, joille maksetaan kerhonpidosta kulukorvaus.

Kerhonohjaajakurssi

Sinä riparin käynyt nuori tai nuori aikuinen!

Katso tästä lisää kerhonohjaamisesta ja kurssista

Apuohjaaja- eli apparikurssi

Sinä 12–14-vuotias,

haluaisitko ohjata itseäsi nuorempia kerholaisia tai olla tekemässä tapahtumia ja Donkkis-iltoja yhdessä työntekijöiden ja muiden ikäistesi kanssa?

Tykkäisitkö ohjata leikkejä ja kisoja vai oletko omillasi askartelussa ja käsillä tekemisessä tai juttujen kirjoittamisessa, videokuvaajana tai kokkaamisessa?

Nämä olivat vain esimerkkejä siitä, mitä apuohjaaja eli appari voi tehdä.

Kun kiinnostuit, tule kerhotyöstä kiinnostuneiden joukkoon. Kurssi  valmentaa sinua toimimaan apuohjaajana seurakunnan alakouluikäisten kerhoissa ja leireillä sekä tapahtumissa. Kurssista saat todistuksen.

Seuraava kurssi järjestetään marrakuussa 2017 Siilinjärven seurakuntatalon alakerran nuorisotilassa klo 17-19.

2.11.

9.11.

16.11.

23.11.

27.11.

Ilmoittaudu tästä.

Kysy lisää Tuomo Toivaselta tai Anne Roivaiselta.