Koulukummit ja yhteistyö kouluilla

Koulukummit ja yhteistyö kouluilla

Kuva: Anne Roivainen

Kuva: Mirka Karhunen

Jokaisella siilinjärveläisellä koululla on kumminaan joku seurakunnan työntekijöistä. Ota rohkeasti yhteyttä omaan koulukummiisi, jos mietit, mitä koulu ja seurakunta voisivat yhdessä toteuttaa. Seurakunta muun muassa järjestää kouluilla konsertteja, joissa on esillä kristillistä sanomaa. Seurakunnan työntekijät pitävät kouluilla säännöllisesti päivänavauksia ja toteuttavat eri luokkien kanssa leirikouluja ja -päiviä Ruokoniemen leirikeskuksessa. Työntekijät ovat myös mukana eri luokkatasojen ryhmäytyksissä ja tukioppilastoiminnassa.

Ahmon koululla voit tavata seurakunnan ja kunnan nuorisotyöntekijöitä tiistaisin ja Suininlahden koululla maanantaisin.

Nuorisotyön tiimi on valmis esittelemään seurakunnan työtä ja ammatteja vaikkapa opinto-ohjaajan tunnilla. Moni yläkoululainen on myös tutustunut työelämään TET-jaksollaan seurakunnan nuorisotyöntekijöiden ohjaamana. Jos etsit omaan suuntaasi ja mietit nuorisotyötä yhtenä vaihtoehtona, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Yläkoulujen, lukion ja ammattioppilaitosten koulukummit

Alakoulujen koulukummit

Hiljaisuuden retriitti koulussa lasten parissa työskenteleville

Koulu ja kirkko -sivusto