Perjantaikahvila Perkkis

Nuorten Perkkis

Sinä nuori, tervetuloa perjantaikahvilaan "Perkkikseen", juuri sellaisena kuin olet!

Nuorten perjantaikahvila eli Perkkis kokoaa porukkaa Siilinjärven seurakuntatalolle. Kahvilassa voit viettää aikaasi muiden nuorten seurassa kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata pöytäjalista, biljardia tai pingistä. Tv-huoneessa voit laulaa Singstaria tai pelata PS3:sta. Kahvilasta löydät myös monipuolisen lautapelivalikoiman. Haasta kaverisi vaikka shakkimatsiin tai korttipeleihin. Kun nälkä yllättää, voit ostaa kahvilan kioskista käteisellä pientä syötävää ja juotavaa.

Kahvilassa voit myös ilmoittautua seurakunnan retkille ja leireille. Kullakin kerralla mukana isoskoulutusryhmä.

Kahvilassa iltahartaus klo 19.30

Kahvila jatkuu Siilinjärvellä 7.9. klo 18.00 ja Vuorelan kirkolla tammikuussa 2019.

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää