Perjantaikahvila Perkkis

Nuorten Perkkikseen

Sinä nuori, tervetuloa perjantaikahvilaan "Perkkikseen"!

Kahville ja hengaamaan perjantaina

Nuorten perjantaikahvila eli Perkkis kokoaa sakkia Siilinjärven seurakuntatalolle ja Vuorelan kirkolle. Kahvila on yhtä kuin rentoa oloa muiden nuorten seurassa kello 18–22.

Perkkiksessä voit pelata pöytäjalista, biljardia tai pingistä. Tv-huoneessa voit laulaa Singstaria tai pelata PS3:sta. Kahvilasta löytyy myös monipuolinen lautapelivalikoima. Haasta kaveri vaikka shakkimatsiin tai korttipeleihin. Kun nälkä yllättää, voit ostaa kahvilan kioskista käteisellä pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Kahvilassa voit myös ilmoittautua seurakunnan retkille ja leireille. Kullakin kerralla mukana isoskoulutusryhmä niin Siilinjärvellä kuin Vuorelassakin.

Kahviloissa iltahartaus klo 19.30

Siilinjärven seurakuntatalolla

jatkuvat syksyllä 2018

Vuorelan kirkolla

jatkuvat  syksyllä 2018

Kun Vuorelan Perkkis on kiinni, kunnan nuorisotalon tilat ovat auki heidän toiminnalleen.