Leireille ja retkille

Leireille ja retkille!

Kuva: Anne Roivainen

Nuorten toiminnassa rippikouluikäisten ja sitä vanhempien leirit ja retket mahdollistavat iloisen yhdessä tekemisen. Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Tule mukaan!

Nuortenleirit ja retket  2018

Seurakunnassamme leirejä pääsevät suunnittelemaan isostiimit ohjaajien kanssa. Leiripäivät koostuvat yleensä yhdessä tekemisestä, pelaamisesta ja teematyöskentelyistä. Jokaisen leirin hinta 31 € ja retkien hinnat vaihtelevat kohteen mukaan.

Nuorten leiri 2    7. - 9.9.
Ruokoniemen leirikeskuksessa

Huom! Perheen taloudellisen tilanteen ei tarvitse olla este osallistumiselle, sillä myönnämme harkinnan mukaan huojennusta tai vapautusta leiri- ja retkimaksuista. Kysy lisää kirkkoherranvirastosta ja nuorisotoimistosta.

Maata Näkyvissä- festarimatka Turkuun 16.- 18.11.2018

34. kerran järjestettävät Maata Näkyvissä-festarit järjestetään Turussa. Festarit kokoavat 20 000 nuorta saman katon alle. Luvassa on kristillistä musiikkia, toimintapajoja ja mukavaa festarifiilistä. Lähde mukaan!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://www.siilinjarvenseurakunta.fi/55-leireille-ja-retkille Lue lisää

Nuortenleiri 2

Nuortenleiri 2