Kerhonohjaajaksi

Kouluikäisten kerhonohjaajaksi, seurakunnasta eka työpaikka!

Kuviskerhossa ohjaaja auttaa tilan ja tarvikkeiden esillelaitossa, siistimisessä ja lasten ohjaamisessa. Kuva Minna Rissanen

Sählykerhossa ohjaajat toimivat joukkueensa tsemppaajina ja erotuomareina. Ohjaajan tehtäviin kuuluu neuvoa myös tekniikkaharjoituksissa. Kuva Sanna Marin

Sinä riparin käynyt nuori tai nuori aikuinen!

Koululaisten kerhoihin tarvitaan ohjaajia. Olisitko sinä yksi heistä?

Kerhoa vetää aina kaksi ohjaajaa.

Hienoa siinä on, että 6-14-vuotiaiden parissa toimiva ohjaaja saa käyttää yllinkyllin omaa luovuutta ja osaamista.

Samalla huomaa kuinka järjestyksenpito- ja ryhmänhallintataidot kasvavat.

Kerhonohjaajat ovat vapaaehtoisia, joille maksetaan kerhonpidosta kulukorvaus porrastetusti vuosien mukaan.

Korvaus on 6€ ensimmäisen vuoden, 7€ toisen vuoden ja 8€ kolmannen vuoden ohjaajalle.

Seuraava  kerhonohjaajakurssi

Kurssi järjestetään Siilinjärven seurakuntatalolla elo-syyskuussa 2018. Tarkemmat päivämäärät ilmoittautumissivulla:

Ilmoittaudu

Kurssin käytyään voi  halutessaan toimia alakouluikäisten kerhonohjaajana yhdessä jonkun toisen kanssa.

Harrastuskerhotoimintaan mahtuu monenlaista; geo-kätköily-, puuha-, kuvis-, jumppa-, elektroniikka-, tanssi-, sähly-, liikunta-, kokki-, pienoismalli-,  näytelmä-, erä-, bändikerhot ovat vain osa lähivuosina pyörineistä toimintamuodoista.

Kurssin käynyt voi toimia myös tapahtuma-avustajana esim Donkkis-illoissa tai perhetapahtumissa sekä lasten- ja perheleireillä sekä retkeillä isosen tehtävissä.

Jos olet käynyt jo isoskoulutuksen kutsumme sinua muutamaan kurssi-iltaan mukaan, jossa saat perustietoa alakouluikäisten ryhmän ohjaamiseen. Ilmoittaudu linkin kautta.

Kurssista ja kerhonpidosta saat todistuksen. Siitä on hyötyä kursseina tai opintopisteinä eri koulutuslaitoksissa sekä hakiessasi työpaikkaa.

Kysymyksiä kurssista ja ohjaajana toimimisesta voit esittää Anne Roivaiselle tai Tuomo Toivaselle.