Isoseksi
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Isoseksi

Muistatko oman riparin isoset? Sinustakin voi tulla leiriohjaaja. Osallistu siis Aarre-isoskoulutukseen. Se opettaa mm. ryhmänohjaustaitoja, pelien ja leikkien ohjaamista ja leirielämää. Koulutus vie pohtimaan nuorena kristittynä elämistä.

Isoskoulutus alkaa aina syyskuussa pidettävällä starttileirillä. Leirien lisäksi koulutukseen kuuluu yhteisiä tapahtumia tai tapaamisia sekä pienryhmässä toimimista isoppiohjaajien johdolla.

Mukaan on mahdollista tulla vielä aloitusleirin jälkeenkin. Ilmoittaudu siis nuorisotyönohjaajille. Jotta saisit koulutuksesta todistuksen ja pääsisit ripareille isoseksi, on sinun käytävä aloitusleiri sitten seuraavana syksynä.

Isoskoulutus

Aloitus keskiviikkona 23.8. klo 16.00 - 18.00 Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa isoppiohjaajien kanssa ja sitten oheisella leirillä.

 

1. starttileiri pe-su  22.-24.9. ja tarvittaessa 2. starttileiri pe-su 29.9.-1.10. Jos mahdumme yhdelle leirille, se on aiempi. 

Leirin hinta 31 €. Kaikki muu koulutuksessa on maksutonta. Tiedustelut  Kirsiltä tai Karilta.

Ilmoittaudu verkkolomakkeella 23.8. klo 12 mennessä.

 

 

 


 

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää