Isoseksi

Isoseksi

Muistatko oman riparin isoset? Sinustakin voi tulla leiriohjaaja. Osallistu siis Aarre-isoskoulutukseen. Se opettaa mm. ryhmänohjaustaitoja, pelien ja leikkien ohjaamista ja leirielämää. Koulutus vie pohtimaan nuorena kristittynä elämistä.

Isoskoulutus alkaa aina syyskuussa pidettävällä starttileirillä. Leirien lisäksi koulutukseen kuuluu yhteisiä tapahtumia tai tapaamisia sekä pienryhmässä toimimista isoppiohjaajien johdolla.

Mukaan on mahdollista tulla vielä aloitusleirin jälkeenkin. Ilmoittaudu siis nuorisotyönohjaajille. Jotta saisit koulutuksesta todistuksen ja pääsisit ripareille isoseksi, on sinun käytävä aloitusleiri sitten seuraavana syksynä.

Isoskoulutus

Aloituskerrat perjantaina 31.8. ja maanantaina 17.9. klo 16.00 - 18.00 Siilinjärven seurakuntatalon isossa salissa isoppiohjaajien kanssa.

Koulutus jatkuu starttileirillä.

1. starttileiri pe-su  21.-23.9. ja tarvittaessa 2. starttileiri pe-su 28. - 30.9. Jos mahdumme yhdelle leirille, se on aiempi.

Leirin hinta 31 €. Kaikki muu koulutuksessa on maksutonta. Tiedustelut  Kirsiltä tai Karilta.

Ilmoittaudu verkkolomakkeella    2. - 24.8. välisenä aikana

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää